Λάφυρο έως τώρα ήμουν εγώ για αυτούς με τα δημοσιεύματα εναντίον μου… ΒΙΝΤΕΟ

KAMMENOS-PRIEBUS-PRIMPOUS01

Λάφυρο έως τώρα ήμουν εγώ για αυτούς με τα δημοσιεύματα εναντίον μου…

δήλωσε το πρωί ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το ΔΟΛ και συνέχισε:

-H ίδια συμμορία που χρησιμοποιούσε την εφημερίδα ως 45άρι για φίμωση της κυβέρνησης χρησιμοποίησε άλλα έντυπα για να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για την οικογένειά μου…

Ο υπουργός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις προθέσεις Τραμπ, που τάσσεται κατά της παγκοσμιοποίησης και προεξόφλησε ότι επί προεδρίας του θα σταματήσουν οι οικονομικές επιθέσεις κατά των ασθενών οικονομικά χωρών.

Εξήρε τη στάση του, ότι τώρα ο εχθρός δεν είναι η Ρωσία, αλλά η ισλαμική τρομοκρατία, ξεκαθάρισε ότι οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σε πολεμικές επιχειρήσεις με τη συμμετοχή της χώρας μας και αποκάλυψε ότι επίκειται η υπογραφή συμφωνίας, μέσω της οποίας η χώρα μας θα λάβει οικονομικά ανταλλάγματα για τις βάσεις τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για εξοπλισμούς.

Ο υπουργός Αμυνας κατηγόρησε την Γερμανία ότι δεν συμπεριφέρεται ως σύμμαχος, αλλά ως τοκογλύφος, ενώ σημείωσε ότι οι ΗΠΑ παραδοσιακά στήριξαν την Ελλάδα στις δύσκολες εποχές.

Οι θέσεις του υπουργού όσο αφορά την προσμονή του ίδιου από την πολιτική και τους Ελληνοαμερικανούς στενούς συνεργάτες του Τραμπ είναι ξεκάθαρες-όπως επίσης και η αποψή του για την Γερμανία και την Μέρκελ. Το θέμα είναι αν o Trump και οι επιτελείς του θα αναγνωρίσουν στην Ελλάδα κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο ή θα προσφύγουν στην λύση της Τουρκίας αλλά και του Ισραήλ. Διαθέτει για παράδειγμα ο θρυλικός φάδερ Καρλούτσος την φημολογούμενη δύναμη επιρροής στο Λευκό Οίκο ή θα φάμε πολύ ξύλο;

Όταν ρώτησαν τον Τrump για την κρίση στην Ελλάδα, ο νέος πλανητάρχης απάντησε στον τηλεοπτικό σταθμό Fox: «Αφήστε τους Γερμανούς να ασχοληθούν, αρκετά προβλήματα έχουμε».

Mε αυτή την θέση για την ελληνική κρίση ορκίστηκε 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο θρυλικός Donald Trump. Aυτή η αποστροφή όμως δεν στάθηκε ικανή να ανακόψει τις ελπίδες της ελληνικής κυβέρνησης που θέλει τον πλανητάρχη να δίνει μια μαγική λύση στο ελληνικό χρέος αποσύροντας το ΔΝΤ από το σχήμα των δανειστών και κουρεύοντας τις οφειλές της Ελλάδας προς το Ταμείο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°