Μη γίνεις  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κύριε Τσίπρα.. Μην παραδώσεις τους 8 στον Σουλτάνο!

wpid-wp-1484056180502.jpeg

Oχι, οχι! Δεν θα γίνει “Εθνικός Προδότης” ο Αλέξης για να παραδώσει στον Ερντογάν τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς. Εναν Ερντογάν που τον την Δευτέρα το απόγευμα απειλούσε στο τηλέφωνο επί 74 λεπτά τον Ελληνα πρωθυπουργό. Και να που τώρα η Ελλάδα βρίσκεται στο καναβάτσο έχοντας ένα σκασμό μέτωπα ανοιχτά, εξαιτίας ενός ανούσιου ροκανίσματος του πρώτου χρόνου (2015) από την κυβέρνηση Τσίπρα με τις περιπλανήσεις του Βαρουφάκη.

Θα τα δούμε όλα κολληόμενα. Ο Τσίπρας ρισκάρει με τους 8 Τούρκους στρατιωτικιούς από την μία στιγμή στην άλλη να καταντήσει Εθνικός Προδότης. Ο Ερντογάν με του που τού παραδώσουμε τους 8 Τούρκους θα τους υποβάλει σε εξευτελιστικά βασανιστήρια-τους ίδιους και τις οικογένειές τους-τα οποία θα videoγραφεί με απώτερο στόχο να παίξουν σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ για να προκαλέσει οργή της παγκόσμιας κοινής γνώμης και κατά του Ελληνα πρωθυπουργού. Οπως συνέβη όταν παραδώσαμε τον Οτσαλάν.

Δείτε το σοκαριστικό VIDEO της ντροπής.

Ετσι κι αλλιώς ο Ερντογάν δεν δίνει μία για τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μάλιστα έχει και τον Τράμπ στο πλευρό μια και ο νέος πλανητάρχης έχει κατασκευάσει ουρανοξύστη στην Τουρκία τον οποίο εγκαινίασε το ζεύγος ο Ερντογάν. Σας θυμίζουμε ότι η κόρη του Τραμπ έχει πλέξει το εγκώμιο του Σουλτάνου.

Στο μεταξύ νέα παρέμβαση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook έκανε σήμερα ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης για το θέμα της έκδοσης των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που ήρθαν στην χώρα μας με ελικόπτερο την επόμενη ημέρα της απόπειρας του πραξικοπήματος της 15 Ιουλίου στην γειτονική χώρα. Ο ίδιος είχε γράψει και άρθρο στους FT με το οποίο ανέλυε τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα δεν πρέπει να προχωρήσει στην έκδοσή τους.

«Ακούω ότι ο Τσίπρας δηλώνει βέβαιος ότι το πρόβλημα θα του το λύσουν οι δικαστές: ότι δηλαδή θα εκδώσουν τους ικέτες. Μιλάει σαν το θέμα να έχει ήδη τελειώσει, και σαν το μόνο δικό του πρόβλημα, εν δυνάμει, να είναι η δική του στάση (μέσω υπουργού δικαιοσύνης) μετά. Αλλά κι αυτό το χει λύσει: “Γίνεται μετά εμείς να πούμε ότι ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να τους εκδώσει εμείς δεν τους δίνουμε; Ε, όχι, δε γίνεται, θα γίνει έξαλλος ο Ερντογάν!”. Tέτοια. Αυτή η στάση του υπέρ της περηφάνειας, της αξιοπρέπειας, του κατόχου του ηθικού πλεονεκτήματος.

Ας ελπίσουμε ότι η αισιοδοξία του Τσίπρα για το αποτέλεσμα που τον βολεύει στον Άρειο Πάγο οφείλεται στην κακή του πληροφόρηση από τους φίλους του. Αλλά η ξεφτίλα για τη δειλία του είναι όλη δικιά του», αναφέρει συγκεκριμένα ο συγγραφέας.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή