Μια ΦΙΓΟΥΡΑ πετάχτηκε από το ΣΚΟΤΑΔΙ και γάζωσε τα ΜΑΤ

wpid-wp-1484035572158.jpeg

Λίγα λεπτά μετά τις έξι-σύμφωνα με το newsit.gr- όταν οι αστυνομικοί ήταν έτοιμοι να αλλάξουν βάρδια, όταν μέσα από το σκοτάδι μια φιγούρα εμφανίστηκε. Ο άγνωστος κρατούσε όπλο. Το σήκωσε και σημάδεψε την κλούβα των ΜΑΤ που σταθμεύει στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί. Οι αστυνομικοί έσπευσαν να καλυφθούν. Δεν ανταπέδωσαν τα πυρά. Ο άγνωστος έσπευσε να εξαφανιστεί μέσα στο σκοτάδι.Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες από Καλάσνικωφ.
Αμέσως διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους αστυνομικούς ωστόσο τραυματίστηκε από θραύσματα και χρειάστηκε να μεταφερθεί με περιπολικό στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. δεν εμπναίει καμία ανησυχία.Η Χαριλάου Τρικούπη είναι αποκλεισμένοι από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και ήδη άνδρες της Αντιτρομοκρατικής αλλά και στην Ασφάλειας ελέγχουν τον χώρο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή