Μπούμμμ.. Ψιτ προδότες… κλείστε το κυπριακό, πριν φύγει ο… χιονιάς.

wpid-wp-1484138074156.jpeg

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν για το κυπριακό. Στο πλαίσιο των συναντήσεων του με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε χθες και με τον Βασίλη Λεβέντη. Λίγες ώρες μετά, καλεσμένος στα τηλεπεράθυρα του Άκη Παυλόπουλου, ο κ. Λεβέντης παραβίασε κάθε έννοια εμπιστευτικότητας και διπλωματικής σοβαρότητας, παραθέτοντας αναλυτικές πληροφορίες για τα όσα του μετέφερε ο πρωθυπουργός από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων.
Είπε μάλιστα ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει αποδεχθεί μια μορφή εκ περιτροπής προεδρίας (2/3 Ελληνοκύπριος. 1/3 Τουρκοκύπριος) ενώ στη συνέχεια περιέγραψε αναλυτικά και κάποιες υποχωρήσεις της τουρκικής πλευράς!

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν βγει στις πλατείες η να σκοτώσουν τον ψεύτη Λεβέντη η τον προδότη Τσίπρα. το θεμα βρωμάει άσχημα γιατί το υπουργείο Εξωτερικών θα είχε διαψεύσει επίσημα τον Λεβέντη και το Μέγαρο Μαξίμου θα είχε δημόσια ξεκαθαρίσει την θέση του.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή