Ο άνθρωπος που πήδηξε μια ολόκληρη χώρα επιστρέφει..Δοκιμάστε τον..

wpid-wp-1484168917463.jpeg

Εκλογική συμπόρευση ΚΙΔΗΣΟ και Δημοκρατικής Συμπαράταξης Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη εντάσσεται όπως όλα δείχνουν το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου. Μάλιστα, η προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ερμηνεύεται ως το βήμα για την επισημοποίηση αυτής της συμπόρευσης.

Η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Βουλή.

Σημειώνεται ότι εντείνονται το τελευταίο διάστημα η προσπάθεια της αρχηγού του ΠΑΣΟΚ να ενώσει τον χώρο της κεντροαριστεράς, ενόψει πιθανών πολιτικών εξελίξεων τους επόμενους μήνες.

Ο κ. Παπανδρέου είχε αποφύγει να συμμετάσχει στον διάλογο με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Ωστόσο, σύμφωνα με συνεργάτες του, έχει πλέον ωριμάσει μέσα του η ιδέα της συμμετοχής του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ταυτόχρονα, σε επικοινωνία με τη Χαριλάου Τρικούπη βρίσκονται και ανεξάρτητοι βουλευτές, στελέχη που έχουν αποχωρήσει από το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









protothema.gr