Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ που χρωστάει 162.000.000 εκατ. ευρώ μπορεί να σώσει τον ΔΟΛ!!!

tanker3maxresdefault-1024x576

Επίκινδυνες ακροβασίες και name dropping υποψήφιων διασωστών του ΔΟΛ από τον δημοσιογράφο και πρώην πρόεδρο της ΑΥΓΗΣ Βασίλη Μουλόπουλο.

Σε συνέντευξή του στην Αυγή ο κ. Μουλόπουλος μετά από σχετική ερώτηση απαντά: «Έχουν ακουστεί πολλά, δεν ξέρω τι ισχύει. Ο Μπόμπολας μπορεί να βρει τη χρηματοδότηση που θα απαιτηθεί, ο Σαββίδης ακόμα περισσότερο. Και ο Δ. Μάρης που ακούγεται, έχει επίσης οικονομική επιφάνεια».

Οσο αφορά το αν μπορεί ο Μπόμπολας, για παράδειγμα, να βρει χρηματοδότηση, ο κ. Μουλόπουλος δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στο ΠΟΡΙΣΜΑ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΠΗΓΑΣΟ, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Μπόμπολας. O ΠΗΓΑΣΟΣ του Μπόμπολα έχει συνολικό υπόλοιπο ΟΦΕΙΛΗΣ 161.966.451.26 εκ. ευρώ. Τόσο πετυχημένος είναι και ο Μπόμπολας στα ΜΜΕ.

Το πόρισμα αναφέρει τα εξής:

PIGASOS_0824-1024x1024

Οσο για τον Μάρη του οποίου το όνομα είναι πασπαρτού και κολλάει παντού τελευταία είναι σε θέση να βάλει πάνω από 200 εκατ. ευρώ για να σώσει το ΔΟΛ;

Η μήπως θα πρέπει να γίνει κούρεμα στα δάνειά του κοντά στο 80% όπως ζητεί ο Ιβάν Σαββίδης, το έτερο πουλέν του Μουλόπουλου;

Αλλη ερώτηση προς τον κ. Μουλόπουλο:

-Eάν στη θέση του ΔΟΛ βρισκόταν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το Μαξίμου και ο κ. Μουλόπουλος θα είχαν τόση πρεμούρα να το σώσουν;

tanker3maxresdefault-1024x576

Και ο κ. Μουλόπουλος συνεχίζει το κρεσέντο της διάσωσης προσκαλώντας τα επίσης χρεοκοπημένα και θαλασσοδανεισμένα κόμματα τα σώσουν τον ΔΟΛ. Λες και τα 200 εκατ. ευρώ είναι πενταροδεκάρες και θέμα πολιτικής απόφασης.

-«Εάν υπάρχουν ενδοιασμοί, ας έρθουν να βοηθήσουν. Ένα στέλεχος από το ΠΑΣΟΚ, ένα από τη Νέα Δημοκρατία, τους περιμένω. Για το ΔΟΛ πρέπει να υπάρξει πολιτική συμφωνία (!!!), συμφωνία όλων των κομμάτων» συμπληρώνει ο δημοσιογράφος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή οι κρατικοδίαιτοι πολιτικοί μας θα κάνουν πολιτική συμφωνία ώστε να πληρώσει ο φορολογούμενος τα κερατιάτικα.

Δεν μπορείς να πεις, πρόκειται για φωτεινό μυαλό!

Και συνεχίζει:

«Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να μπορέσει να ξεπαγώσει ένας λογαριασμός, στον οποίο θα μπαίνουν τα έσοδα από τις πωλήσεις, από το πρακτορείο διανομής. Σε πρώτη φάση, και έως ότου βρεθεί επενδυτής, ο λογαριασμός αυτός θα βοηθήσει ώστε να αποζημιώνονται οι εργαζόμενοι και να μην κλείσουν τα έντυπα, τα οποία καιροφυλακτούν κάποιοι σαν κοράκια να τα πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί».

«Δεν πηγαίνω ως οικονομικός διευθυντής στον ΔΟΛ. Θα έχω τον συντονισμό του δημοσιογραφικού, αυτό θα κάνω για όσο χρειαστεί. Και είναι αμφίβολο εάν θα παραμείνω όταν αναλάβει ο νέος ιδιοκτήτης, έχει το δικαίωμα να μην με κρατήσει».

Δίνοντας τέλος το στίγμα της θέσης του για το τι πρέπει να γράφεται και τι όχι ο κ. Μουλόπουλος λέει ότι «οι αρθρογράφοι και όλοι μπορούν να έχουν τη γνώμη τους, όμως πρέπει να είναι τεκμηριωμένη. Και γνώμη δεν έχουν μόνο αυτοί, κι άλλοι μπορεί να έχουν γνώμη. Τους ξέρω και με ξέρουνε».

Υ.Γ>Μήπως γνωρίζει κανείς ποιος παραμύθιαζε ιστορικό εκδότη λέγοντάς του ότι έχει άκρες στη 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και όσο είναι αυτός δίπλα του δεν κινδυνεύει;

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

ΧΑΜΟΣ… Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ…. (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κλέφτες μέχρι κόκκαλο – Να διαβαστεί και να διαδοθεί!

Αρχαία Θαυματουργή συνταγή: Αφαιρεί το φλέγμα από τους πνεύμονες και σταματάει το βήχα μια και καλή!

ΦΟΥΛ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ: «Κακώς τους τιμωρείτε, αξίζουν περισσότερα εύσημα στους Έλληνες»

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: «Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΕ GREXIT ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ…»

πηγη