ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΒΓΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥ! ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

PIGASOS_0824-1024x1024

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη με πρωταγωνιστή ένα αγοράκι μόλις πέντε μηνών, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο χειρουργικό τραπέζι του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Το βρέφος μεταφέρθηκε διασωληνωμένο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το νοσοκομείο της Σητείας αργά το βράδυ της Τετάρτης, με τους γιατρούς στο Ηράκλειο να κάνουν ότι μπορούν, όμως τα σοβαρά τραύματά του, δεν του επέτρεψαν να ζήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti.gr, λίγες ώρες νωρίτερα, το α;πόγευμα της Τετάρτης, σημειώθηκε μεταξύ των γονιών του άγριος καβγάς.στο σπίτι τους στη Σητεία, αφού ο άνδρας είχε παραστεί στην κοπή της πίτας, στο Δήμο Σητείας. Η 30χρονη μητέρα κρατούσε το βρέφος στα χέρια, και κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο άνδρας πέταξε το κινητό με στόχο τη γυναίκα του, όμως βρήκε το κεφάλι του παιδιού!!!

Και οι δύο πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης, όμως οι γιατροί έκριναν επιτακτική τη μεταφορά του στο Ηράκλειο.
Ο 52χρονος πατέρας του παιδιού είναι υπάλληλος του Δήμου Σητείας και συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της θανατηφόρας βλάβης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το αγοράκι, από την αρχή της ζωής του αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, μάλιστα έμεινε και 1,5 μήνα στο νοσοκομείο. Δεν ήταν όμως γραφτό να ζήσει περισσότερο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

ΧΑΜΟΣ… Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ…. (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κλέφτες μέχρι κόκκαλο – Να διαβαστεί και να διαδοθεί!

Αρχαία Θαυματουργή συνταγή: Αφαιρεί το φλέγμα από τους πνεύμονες και σταματάει το βήχα μια και καλή!

ΦΟΥΛ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ: «Κακώς τους τιμωρείτε, αξίζουν περισσότερα εύσημα στους Έλληνες»

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: «Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΕ GREXIT ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ…»

πηγη