To xρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου Γλυφάδας έλαβε o ΡΕΜΟΣ από τον Κυριάκο

wpid-wp-1484069550801.jpeg

To xρίσμα του υποψηφίου δημάρχου Γλυφάδας έλαβε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος στην διάρκεια της συνάντησής τους που έγινε την Δευτέρα στα γραφεία της ΝΔ. Σύμφωνα με την επίσημη διαρροή η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω από θέματα της πολιτικής που έχουν να κάνουν με την κοινωνία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πολίτης.

Η συνάντηση με τον Ρέμο που είναι λαικός τραγουδιστής βοηθάει και τον Κυριάκο στην προσπάθειά του να αποκτήσει λαικό προφίλ-πάγωσε η τσιμινιέρα, η δουλειά κάνει τους άνδρες.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του τραγουδιστή:

«Εχθές είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψή μου αυτή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είχε σαν σκοπό να καταθέσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της κοινωνίας όπως εγώ τις εκλαμβάνω εγώ. Όλη η κουβέντα μας στάθηκε στα πλαίσια μιας φιλικής και ειλικρινούς συζήτησης. Η επίσκεψή μου αυτή δεν έχει καμία πολιτική απόχρωση και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχουν τα σενάρια της εμπλοκής μου με την πολιτική του τόπου. Ως ενεργός πολίτης όμως θα συνεχίσω και θα καταθέτω τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου σε όλες τις πολιτικές πλευρές. Ευχαριστώ τον κύριο Μητσοτάκη για την εγκάρδια φιλοξενία του και του εύχομαι καλή συνέχεια».

Πράγματι πολιτική απόχρωση μπορεί να μην έχει με την έννοια που το εννοεί ο Αντώνης, ο οποίος δηλώνει φίλος του Αντώνη Σαμαρά, το εγκώμιο του οποίου είχε πλέξει μιλώντας παλαιότερα στα Παραπολιτικά, όταν ο Σαμαράς ήταν ακόμη πρωθυπουργός. Σ΄εκείνη την συνέντευξη ο Ρέμος είχε επικρίνει τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για λαικισμό:

«Βεβαίως και παρακολουθώ την πολιτική. Δεν γίνεται να μην την παρακολουθώ. Οφείλουμε όλοι να γνωρίζουμε τι γίνεται. Πρέπει να πάψουμε να είμαστε πρόβατα», δήλωσε στα Παραπολιτικά.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν δίστασε να μιλήσει και για τον τότε πρωθυπουργό, σχολιάζοντας την φιλία τους.

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι προσωπικός μου φίλος και χαίρομαι που έχει αποστομώσει πολύ κόσμο. Με τις πρωτόγνωρες θυσίες των Ελλήνων, τους ελιγμούς που έκανε και με τη συμβολή των πολιτικών δυνάμεων που συνέπλευσαν μαζί του κατάφερε να κρατήσει όρθια τη χώρα στα δυσκολότερα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας, διαψεύδοντας τους μεγαλύτερους καταστροφολόγους του κόσμου», δήλωσε ο τραγουδιστής. Ο Αντώνης Ρέμος όμως μίλησε και για τον Αλέξη Τσίπρα και είπε: «Κάνει αντιπολίτευση, αλλά πολλές φορές με ακραίο τρόπο. Ίσως να είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός –και γιατί όχι; Αλλά θεωρώ ότι πολλές φορές κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα με τις δηλώσεις του. Βέβαια, τους πολιτικούς τους φτύνεις και λένε ότι ψιχαλίζει. Δεν δέχομαι από ένα νέο παιδί, όπως είναι ο Αλέξης Τσίπρας να λαϊκίζει, όπως οι κλασικοί πολιτικοί του παρελθόντος».

Αυτά δήλωνε ο τραγουδιστής ο οποίος παρόλα αυτά υποστηρίζει ότι η συνάντησή του με τον αρχηγό της ΝΔ δεν έχει πολιτική απόχρωση.

Οι πληροφορίες μας πάντως θέλουν τον Αντώνη να φιλοδοξεί να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, μια περιοχή στην οποία ο ίδιος κατοικεί χρόνια και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Γιατί όχι. Αλλωστε κι ένα άλλο παιδί του καλλιτεχνικού χώρου, ο Ηλίας Ψινάκης είναι πλέον Δήμαρχος Μαραθώνα.

Εάν και ο Αντώνης καταφέρει να εκλεγεί Δήμαρχος Γλυφάδας με την στήριξη του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ, σ΄αυτή την περίπτωση Μαραθώνας και Γλυφάδα θα μπορούσαν να γίνουν δύο αδελφοποιημένες πόλεις.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή