ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ Συνελήφθη στη Νότιο Κορέα ο Πρόεδρος της Samsung Group!

634988362-1024x682

Εκεί, στη Νότιο Κορέα, δεν αστειεύονται με τις δωροδοκίες. Αποφάσισαν μια κι έξω να καθαρίσουν το κράτος τους από την διαφθορά_κάτι που δεν συνέβη ποτέ από ιδρύσεως του αντίστοιχου ελληνικού κράτους. Τι είναι αυτό που συνέβη στη Νότιο Κορέα;

Απλά ο πρόεδρος του επιχειρηματικού κολλοσσού της Samsung Group, Τζέι Λι κρατείται σ’ ένα απλό κελί που διαθέτει τηλεόραση κι ένα μικρό γραφείο, όπως δήλωσε στέλεχος της διοίκησης της φυλακής. Ακολουθεί η είδηση:

Ο πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου της Samsung Group, Τζέι Λι συνελήφθη νωρίς το πρωί σήμερα για τον ύποπτο ρόλο του, στο οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει τη χώρα.

Πρόκειται για νέο πλήγμα στην αξιοπιστία του μεγαλύτερου κατασκευαστή smartphones και μικροκυκλωμάτων μνήμης, στον πλανήτη.

Ο 48χρονος Λι, που είναι γόνος της πιο πλούσιας οικογένειας στη Νότια Κορέα, συνελήφθη στο Κέντρο Συλλήψεων της Σεούλ, αφού παρέμεινε εκεί όλη τη νύχτα, αναμένοντας την απόφασή για την υπόθεσή του. Ο Λι κρατείται σ’ ένα απλό κελί που διαθέτει τηλεόραση κι ένα μικρό γραφείο, όπως δήλωσε στέλεχος της διοίκησης της φυλακής.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°


πηγη