«Που ζείτε κύριε Χωμενίδη; Μόνο στο Κολωνάκι πάτε εσείς;»

234065

Η Καινούργιου κατακεραυνώνει τον Χωμενενίδη: «Που ζείτε κύριε Χωμενίδη; Μόνο στο Κολωνάκι πάτε εσείς;»
Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017, 12:25
Η Καινούργιου κατακεραυνώνει τον Χωμενενίδη: «Που ζείτε κύριε Χωμενίδη; Μόνο στο Κολωνάκι πάτε εσείς;»

Στην παρουσίαση βιβλίου με θέμα τον εμφύλιο πόλεμο βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» και η Ανθή Βούλγαρη και πλησίασε τον Χρήστο Χωμενίδη για δηλώσεις.

Ο γνωστός συγγραφέας σχολίασε το περιεχόμενο του βιβλίου ως ειλικρινές καθώς φέρνει στο προσκήνιο μια 16χρονη κοπέλα, η οποία τρεφόταν με σκουλήκια. Τότε, η δημοσιογράφος της εκπομπής του Epsilon πήγε να τον ρωτήσει την γνώμη του για τους ανθρώπους της χώρας που ζουν στην εξαθλίωση και τρέφονται με σκουπίδια. Τότε ο Χρήστος Χωμενίδης έχασε την ψυχραιμία του και απάντησε με έντονο ύφος πως εδώ δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος, κανείς δεν τρώει σκουπίδια.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, μετά την προβολή του βίντεο, έξαλλη άρχισε να τον κατακεραυνώνει! Δείχνοντας on air πλάνα από ανθρώπους που ζουν στο δρόμο και ψάχνουν σκουπίδια, άρχισε να φωνάζει «Που ζείτε κύριε Χωμενίδη; Αυτές οι εικόνες είναι από την Ελλάδα του 2017. Μόνο στο Κολωνάκι πάτε εσείς;»
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°


πηγη