Γέλια μέχρι δακρύων! ΔΕΙΤΕ το… highlight της ομιλίας Μητσοτάκη στη Μυτιλήνη! ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

kyriakos_paidi1_551_355

Το… highlight της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μυτιλήνη το χάρισε ένα μικρό παιδί! Aθώα και αυθόρμητα απάντησε σε ένα… ρητορικό ερώτημα του αρχηγού της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε την Παρασκευή 03.02.2017 στη Μυτιλήνη, όπου από το πρωί είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς του νησιού.

Ο αρχηγός της ΝΔ συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Λέσβου και το βράδυ είχε προγραμματισμένη ομιλία, με τους υποστηρικτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δίνουν… βροντερό παρών.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε και στο φλέγον ζήτημα τόσο της χώρας γενικότερα, αλλά ακόμη περισσότερο της Λέσβου και των άλλων νησιών του Αιγαίου, δηλαδή το προσφυγικό.

ËÅÓÂÏÓ-ï ðñüåäñïò ôçò ÍÝáò Äçìïêñáôßáò ÊõñéÜêïò ÌçôóïôÜêçò ïìéëßá óôçí êïðÞ ôçò ðßôáò ôçò ÍÏÄÅ ËÝóâïõ.
Μάλιστα παρουσίασε την πρότασή του, που περιλαμβάνει πέντε σημεία για την αντιμετώπιση του θέματος. Ωστόσο αυτό που ξεχώρισε στην ομιλία του ήταν αναμφισβήτητα ο… άτυπος διάλογος που είχε με ένα μικρό παιδί!

Από το βήμα, λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Μας κατηγορούσε ο κύριος Τσίπρας εμάς ότι είμαστε συνήγοροι του ΔΝΤ, αλλά ξεχνάει ότι ο ίδιος κι ο κ. Τσακαλώτος με επιστολή τους την 23.06.2015 ζητούσαν τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα. Ποιόν κοροϊδεύουν επιτέλους φίλες και φίλοι;».

Κι εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ένα μικρό παιδί να απαντά αυθόρμητα: «Εμάς»! Ο αρχηγός της ΝΔ… ενθουσιάστηκε με αυτή την απάντηση, ψάχνοντας στο κοινό τον «συνομιλητή» του και σχολιάζοντας: «Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια»…

Δείτε το βίντεο

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°



πηγη