«ΕΠΕΣΕ» ΤΟ FACEBOOK – Περισσότεροι από 60.000 χρήστες έψαχναν χθες τον Γιώργο Βακάκη

Vakakis01Front-600x271

Περισσότερα από 60.000 χρήστες αναζήτησαν την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου το όνομα του Γιώργου Βακάκη στο Facebook, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος».

Vakakis03-600x400

Ο γιος του ιδιοκτήτη των «Jumbo», για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων που δεν ήθελε να συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, είναι εκείνος που οδηγούσε την θανατηφόρα Πόρσε, στο τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας, με θύματα τον ίδιο κι έναν φίλο του, αλλά και μία μητέρα με τον μόλις 3 ετών γιο της.

Vakakis02

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Βακάκης είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Ήταν φοιτητής στο Cushing Academy του Μαϊάμι και σιγά σιγά αναλάμβανε ρόλο στην οικογενειακή επιχείρηση και συγκεκριμένα στο τμήμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Είχε ιδιαίτερη αδυναμία στις δύο μεγαλύτερες αδερφές του, ενώ λάτρευε τα ταξίδια και συχνά ανέβαζε φωτογραφίες στο Facebook.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη