Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ… ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ!

ImageGen

Θεωρώ σκάνδαλο την ύπαρξη της κρατικής τηλεόρασης. Όχι ακριβώς την ιδέα και την ανάγκη ενός, ίσως και δύο καναλιών που νταηλίκι θα επιχορηγούνται από τους φορολογούμενους. Το σκάνδαλο και η ντροπή είναι συγκεκριμένα για την ελληνική κρατική τηλεόραση. Που αν υπήρχε πρωτάθλημα θεαματικοτήτων θα είχε υποβιβαστεί στην κατηγορία του μπλού σκάυ και του τι-βι Αχλαδόκαμπου.

Μιλάς, θα με ρωτήσεις, για θεαματικότητες; Ναι, μιλάω για τα μικρά, τα μονοψήφια νούμερα, διότι και η ΕΡΤ, όπως τα ιδιωτικά κανάλια, που δεν… φορολογούν όσους τους βλέπουν και όσους δεν τους βλέπουν, κυνηγάει θεαματικότητες. Και δεν τις πιάνει.

Αφήστε στην άκρη το παραμύθι ‘’Εμείς είμαστε ποιοτικοί’’. Ποιά ποιότητα; Ποιά κουλτούρα και ποιά ταυτότητα ξεχωριστή και εκλεκτή. Δεν υπάρχουν αυτά.

Επανάσταση να ξανανοίξει η κρατική τηλεόραση. Για ποιό λόγο; Για να βολευτούν οι ημέτεροι. Η γνωστή πατέντα στην γαμημένη Ελλάδα μετά τον εμφύλιο, από τις λεγόμενες δεξιές κυβερνήσεις. Και σήμερα από τη λεγόμενη αριστερή.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη