Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΣΤΑ ΙΜΙΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ – Έριξε στεφάνι στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους οι ήρωες το 1996

Kammenos_Imia01Front-600x275

Στεφάνι στον τόπο που έπεσε το ελληνικό ελικόπτερο έριξε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο στη συνεχόμενη τουρκική πρόκληση.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πέταξε σήμερα πάνω από τα Ίμια κι έριξε στεφάνι στον τόπο που έχασαν τη ζωή τους οι τρεις ήρωες το 1996.

Kammenos_Imia02-600x380

Μια ημέρα μετά την επέτειο των Ιμίων και τρεις ημέρες μετά την πρόκληση της τουρκικής ηγεσίας να φωτογραφηθεί με φόντο τα Ίμια εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, ο Πάνος Καμμένος πήρε το ελικόπτερο όπως κάθε χρόνο από τότε που ανέλαβε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και πέταξε στα Ίμια.

Kammenos_Imia01Front-600x275Kammenos_Imia02-600x380Kammenos_Imia01Front-600x275

Τον συνόδευε ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπέταρχος Χριστοδούλου, όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησαν οι συνεργάτες του στο Twitter.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°




πηγη