και εγω να τραγουδήσω στους κωφούς.. Έφη Θώδη: «Είμαι έτοιμη να τραγουδήσω στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ»

234997

Μπορεί τον περασμένο Νοέμβριο, λίγο μετά τις αμερικανικές εκλογές, κάποιοι να είχαν θεωρήσει αστείες τις δηλώσεις της Ελληνίδας τραγουδίστριας ότι έλαβε πρόσκληση από τον Ντόναλντ Τραμπ να τραγουδήσει σε ειδική εκδήλωση στην Ουάσινγκτον, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η εν λόγω είδηση είναι αληθινή!

Η Έφη Θώδη μίλησε στην «Espresso» και έκανε νέες αποκαλύψεις για το επικείμενο ταξίδι της στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

«Την αλήθεια έλεγα και τότε, την αλήθεια λέω και τώρα: Είμαι καλεσμένη να τραγουδήσω για τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο στα μέσα Απριλίου» είπε χαρακτηριστικά η Έφη.
Όπως ισχυρίζεται η ίδια, το deal κλείστηκε μέσω του Έλληνα μάνατζέρ της στην Αμερική, καθώς και με τη βοήθεια ενός άλλου Έλληνα, ο οποίος ανήκει στο στενό περιβάλλον του νέου Αμερικανού προέδρου. «Την ακριβή ημερομηνία δεν μου την έχουν πει ακόμη. Πάντως, θα πάω σίγουρα τον Απρίλιο. Τον συμπαθώ πολύ τον Τραμπ. Ο Θεός να τον έχει καλά για να πατήσει κάτω τα σκουλήκια και να τα λιώσει. Από αυτά που βλέπω και διαβάζω, έχω καταλάβει ότι ο Τραμπ είναι ένας αληθινός άνθρωπος, που πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο και κοιτάει να καθαρίσει αυτόν τον κόσμο από τις βρομιές. Μακάρι να έβγαιναν και άλλοι πολιτικοί που να του έμοιαζαν. Μακάρι να είχαμε έναν ικανό ηγέτη, όπως ο Τραμπ, και στην Ελλάδα» πρόσθεσε η Εφη Θώδη.
Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για να μιλήσει για την νέα Πρώτη Κυρία, την Μελάνια Τραμπ, ανέφερε: «Μου αρέσει η Μελάνια, γιατί είναι μια γυναίκα χορτάτη, όπως και ο Τραμπ. Έχουν χρήματα και δεν πάνε να πάρουν τα λεφτά του κόσμου. Οι πολίτες στις ΗΠΑ δεν πρέπει να φοβούνται, γιατί η Μελάνια και ο Ντόναλντ δεν έχουν ανάγκη από “ψίχουλα”. Έχουν πάρα πολλά λεφτά στα χέρια τους. Τους πεινασμένους να φοβάστε. Όχι τον Τραμπ. Αυτός έχει τα πάντα. Δεν του λείπει τίποτα. Το ίδιο και η Μελάνια, η οποία είναι καλλονή. Για να την έχει ο Τραμπ τόσα χρόνια δίπλα του, σημαίνει ότι είναι αληθινή και αξιόλογη. Γιατί να μου αρέσει η Μισέλ Ομπάμα; Επειδή κουνιόταν στα κανάλια και προσπαθούσε να δείξει ότι είναι κάποια; Αυτή και ο άντρας της μάζεψαν όλο το χρήμα και τώρα κάνουν διακοπές εκατομμυρίων. Έκανε την καλή για να ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου η Μισέλ Ομπάμα».
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη