ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ εμπόδισε πλειστηριασμό σε διαμέρισμα πρώην υπουργού της ΝΔ

20161013222218_img_29411476389084-1024x683

Τρελάθηκε το ροκαμπίλι,ο Καρανίκας, με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έσωσε από πλειστηριασμό διαμέρισμα πρώην υπουργού της ΝΔ. Eξαλλος ο σύμβουλος επικοινωνιακού σχεδιασμού της κυβέρνησης Νίκος Καρανίκας με τα μέλη Συντονιστικού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς, οι οποίοι έσωσαν το σπίτι πρώην υπουργού της ΝΔ ο οποίος σήμερα ζει στις Βρυξέλλες και το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στο σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων. Ο πλειστηριασμός του διαμερίσματος 75 τ.μ. σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης είχε προγραμματιστεί για την 1η Φεβρουαρίου.Τον εκπλειστηριασμό του διαμερίσματος απαιτεί ιδιωτική μη συστημική τράπεζα.

«Εσωσαν οι αριστεριστές των αδιεξόδων άλλο ένα σπίτι πλούσιου», σχολίασε στο Facebook ο κ. Καρανίκας. «Ο συγκεκριμένος ζει Βρυξέλλες και έτσι δεν κατάφερε ο καημένος να είναι στο ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο όμως πρόλαβαν οι αριστεριστές, τα μέλη της ομάδας ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έτσι έσωσαν το σπίτι του νεοδημοκράτη βουλευτή του οποίου το όνομα είχε εμπλακεί και στο σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων. Μπράβο στο “κίνημα” για το κούνημα και σε ανώτερα». Οπως σημειώνει, τα μέλη των συλλογικοτήτων γνώριζαν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη, παρ’ όλα αυτά εναντιώθηκαν στον πλειστηριασμό του σπιτιού του.

imerisia_LARGE_t_1061_44760714

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη