Λόγια ειπωμένα που μας σκότωσαν…

7010

Ποιο είναι το χειρότερο, να σε αγαπούν άλλα να μην τους αγαπάς ή να τους αγαπάς και να μην σε αγαπούν; Πως μπορείς να νιώθεις ή να μην νιώθεις τίποτα;
Δύσκολο ερώτημα!
Ποιος μπορεί να μείνει ανώτερος όταν το κλίμα είναι φορτισμένο και είναι έτοιμη να ξεσπάσει μια τρικυμιά που όλοι ξέρουν ότι θα βγουν από εκεί πληγωμένοι και χαμένοι.
Σ” έναν καβγά κάνεις δεν νικάει. Μα δυστυχώς πάντα ο ένας θα πονέσει πιο πολύ από ότι ο άλλος. Μάλλον γιατί ειπώθηκαν λόγια που δε θα ήθελες να ξέρεις, πράγματα που ξέρεις ότι θα σκοτώσουν, λόγια που θα σε κάνουν να νιώσεις τύψεις.

Μα τι γίνεται όταν κάποιος σου λέει ότι δε σε θέλει πλέον στην ζωή του; Ότι είσαι ο λόγος της δυστυχίας του και το εμπόδιο της ευτυχίας του.
Πως μπορείς να αποχωρήσεις από την ζωή του ανθρώπου που αγαπάς; Πώς μπορείς; Και ναι, αγαπητέ μου φίλε, μένεις μόνος σου!

Μια καλή μου φίλη μου είπε: »Λοιπόν… Όσον αναφορά τους καυγάδες, αστούς στην άκρη. Δε μπορείς να κάνεις κάτι τώρα πια. Τώρα για το δίλημμα, αν είναι για κάτι σημαντικό μην το πολύ σκεφτείς μόνη σου.
Σκέψου τι προτιμάς προσωπικά κι αν δε βγάλεις άκρη απλά ζήτα βοήθεια»

Η σωτηρία σου είναι οι φίλοι σου και η απόφαση σου να σωθείς. Έχεις επιλογές, μένεις κάτω, αφήνεις τη μοίρα σου στη ζωή και συμβιβάζεσαι με αυτό που επέλεξαν οι άλλοι για σένα και αφήνεις τους ανθρώπους να σε »γλεντούν» ή δεν αφήνεις τίποτα στη τύχη και παλεύεις να τα φέρεις εις πέρας με ό,τι σου έχει απομένει, με αυτό το λίγο κουράγιο, με αυτή την λίγη δύναμη που έχεις.

Τα ειπωμένα λόγια έχουν καταστρέψει τόσο κόσμο. Ριζώνουν στην καρδιά μας, είτε καλά, είτε άσχημα! Κι είναι τόσο βασανιστικό να θυμάσαι την κάθε λέξη, τον τόνο της φωνής, το βλέμμα.
Μερικές μάλιστα φορές θα ευχόμασταν να μην είχαμε ακούσει τίποτε από όσα μας είπαν. Είναι τόσο λυπηρό που κάποιοι ξεστομίζουν λέξεις τόσο εύκολα. Καλά λένε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει…

*Αφήσατε μια κόλαση και είμαστε κληρονόμοι της.
*Στο σκοτάδι δεν είμαστε αυτό που φαινόμαστε, αλλά αυτό που νοιώθουμε. Η ψυχή μας ζει στο σκοτάδι ή, μάλλον, είναι πιο ευδιάκριτη στο σκοτάδι.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη