ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.. Φοβερά πράγματα, ρε. Ζούμε τεράστιες, ιστορικές στιγμές

ImageGen (1)

«Οι ιδιωτικοποιήσεις, είναι ο μοχλός αλλαγών της ελληνικής οικονομίας». Φοβερά πράγματα, ρε. Ζούμε τεράστιες, ιστορικές στιγμές, όμως με ποιό καθαρό μυαλό να αντιληφθούμε αυτό το…προνόμιο. Αν είναι κάτι που χρειάζεται περισσότερο να σκεφθούμε, αυτό είναι το γαμημένο αύριο. Η επόμενη μέρα μας. Μαύρη μαυρίλα. Κολλημένη η βελόνα από το κακό στο χειρώτερο.

Ποιός λέει οτι οι ιδιωτικοποιήσεις θα βάλουν μπροστά την ελληνική οικονομία. Ο υπουργός ανάπτυξης της κυβέρνησης Σύριζα Στέργιος Πιτσιόλας. Ένας κουμουνιστής. Δεν λέω πρώην αριστερός, διότι ο άνθρωπος δεν έχει δηλώσει ότι αρνείται την ιδεολογία του, ούτε ότι δίνει αυτήν ή την άλλη… ερμηνεία της πολιτικής του θέσης.

Είπαμε. Ζούμε σε καιρούς μοναδικούς. Οι αντιμνημονιακοί συριζαίοι είναι και γαμώ τους μνημονιακούς. Οι κυβερνώντες δίνουν εξετάσεις όχι σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος και τις εξαγγελίες τους, αλλά ως δεξιοί. Ως ευαγγελιστές της ελεύθερης οικονομίας.

Γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα; Γίνονται. Να κατηγοράει τον κομματικό αντίπαλο πως ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία με τις αποκρατικοποιήσεις. Κι όταν γίνει κυβέρνηση αυτός τα έδωσε όλα. Γιατί; Επειδή «μόνον με τις αποκρατικοποιήσεις θα βγούμε από την κρίση».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°



πηγη