Οι χαρακτήρες φτιάχνονται στα πεζοδρόμια

6770

Όσο μεγαλώνουμε καταλαβαίνουμε ότι η ζωή μας διδάσκει με μαγικό τρόπο, πολύ και συνέχεια.

Ναι, είναι βέβαιο πλέον, υπάρχουν άνθρωποι διαβασμένοι αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι αυτοί που γνωρίζουν τα περισσότερα.

Άνθρωποι μορφωμένοι που νομίζουν ότι είναι καλλιεργημένοι. Πόσο καλλιεργημένοι είναι άραγε που τους λείπουν βασικά κομμάτια για να δημιουργηθούν συμπαγείς και συγκροτημένοι χαρακτήρες. Συστατικά όπως ευγένεια, τρόποι και ανθρωπιά. Γιατί είναι βέβαιο πως κάποια βασικά συστατικά υπάρχουν από την γέννησή μας αλλά πολλοί σκάβουν μια λακκούβα μέσα τους και τα θάβουν βαθιά.

Πόσο φριχτό μπορεί να είναι αυτό που κάνουμε στον εαυτό μας. Χανόμαστε, βαλτώνουμε από μία αρρώστια που δεν γνωρίζουμε το όνομά της.

Ζωντανοί άνθρωποι με φρικτά άσχημες και νεκρωμένες ψυχές. Ζωές βασισμένες σε μία κόλλα χαρτί πάπυρου με αναγραφόμενη βαθμολογία «ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ».

Προσπαθούν μόνιμα να υπενθυμίζουν την ύπαρξή τους στους υπόλοιπους κάνοντας εκκωφαντικό θόρυβο.

Είναι βέβαιο ότι τέτοιοι άνθρωποι κάποιες στιγμές μας φτάνουν σε καταστάσεις ακραίες, αλλά όλα αυτά που μας συμβαίνουν κάποια στιγμή θα κάνουν μεταβολή και θα φύγουν από την ζωή μας.

Για αυτό λοιπόν, όσο μεγαλώνω όλο και περισσότερο καταλαβαίνω ότι μπορεί τα πανεπιστήμια να δίνουν ειδικότητες αλλά οι χαρακτήρες φτιάχνονται στα πεζοδρόμια.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°