Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ: Τι είπε για Σόϊμπλε και δραχμή (ΒΙΝΤΕΟ)

varoufakis1-600x275

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να αποτύχει σημείωσε σε νέα παρέμβασή του ο Γιάνης Βαρουφάκης, την ώρα που η αξιολόγηση βρίσκεται στο κόκκινο και οι πιέσεις από τους δανειστές γίνονται ασφυκτικές.

Την στιγμή αυτή, ο πρώην υπουργός, όπως παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επέλεξε να παρέβει από το οικείο περιβάλλον της Αίγινας λέγοντας:

«Δεν απειλούμε με δραχμή, δεν συζητάμε καν τη δραχμή με τους δανειστές, αλλά δεν φοβόμαστε τον κ. Σόιμπλε, όταν μας λέει ότι αν δεν υπογράψετε στην καταδίκη της επόμενης γενιάς της χώρας σας, θα σας βγάλουμε στη δραχμή. «Βγάλτε μας», είναι η απάντηση».

«Είπα στον Πρωθυπουργό μερικές ώρες πριν από την παραίτηση μου ότι το πρόγραμμα που προσπαθούν να του επιβάλουν είναι σχεδιασμένο για να αποτύχει.

«Πολύ φοβάμαι ότι οι σύντροφοι μου στην κυβέρνηση μου θα σώσουν για άλλη μία φορά τη χώρα υπογράφοντας πράγματα που γνωρίζουν ήδη ότι είναι καταστροφικά», εκτίμησε για το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης για το κλείσειμο της β’ αξιολόγησης.


Γ. Βαρουφάκης Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ΑΝΤ1 (6… από realmedialive
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη