ΣΟΚ Ο δήμος Αμαρουσίου δεσμεύει καταθέσεις για κλήσεις του 2006

dimos-amarousiou

Πάνω από 1.000 κάτοικοι του Αμαρουσίου είδαν τις καταθέσεις τους να κατάσχονται για παραβάσεις του 2006, γύρω από το εμπορικό κέντρο «The Mall» στο πλαίσιο ενός αλαλούμ στο δήμο.

Αιτία της κατάστασης σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Σπύρο Σταθούλη είναι ένα πακέτο οφειλών δεκαετιών που εστάλησαν στο δήμο, των οποίων η είσπραξη κρίθηκε επείγουσα από τον αρμόδιο επίτροπο. Οι δημοτικές υπηρεσίες έστειλαν στην τράπεζα τον πίνακα των οφειλετών ακολουθώντας όσα ορίζει ο Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων. Οι οφειλέτες βρέθηκαν εξαπίνης καθώς δεν είχαν κάποια ενημέρωση και αντί για δέσμευση του οφειλόμενου ποσού είδαν δεσμευμένο το σύνολο του λογαριασμού.

«Ακολουθήθηκε ό,τι ορίζει η νομοθεσία. Δεν μπορεί να παρέμβει ο δήμος. Είναι μια διαδικασία-μονόδρομος» λέει στην Εφημερίδα των Συντακτών ο κ. Σταθούλης. Οφειλές κάτω των 1.000 ευρώ στο δήμο Αμαρουσίου έχουν 32.283 πολίτες αθροίζοντας ποσό που ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°




πηγη