Το ντοκουμέντο της τραγωδίας .. ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ Ο γιος πασίγνωστου επιχειρηματία στο τιμόνι της Πόρσε

2153216

Ραντεβού με τον θάνατο έδωσε ο οδηγός που σταμάτησε το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο 83ο χλμ Αθηνών-Λαμίας. Tην ώρα που εκείνος έμπαινε στις τουαλέτες έμεινε πίσω στο αυτοκίνητο η γυναίκα του με το μωρό στην αγκαλιά της. Μια Πόρσε-βολίδα πέταξε στην κυριολεξία έξω από την εθνική οδό και καρφώθηκε πάνω στο παρκαρισμένο όχημα. Στο τιμόνι της πόρσε βρισκόταν ο γιος πασίγνωστου επιχειρηματία ο οποίος σπούδαζε στην Αμερική και βρισκόταν εδώ για διακοπές. Συνοδηγός συνεργάτης της εταιρίας. Και 2 νεκροί.

Η μάνα με το μωρό βρήκαν τραγικό θάνατο.

Ο πατέρας και μόλις άκουσε το θόρυβο της σφοδρότατης σύγκρουσης πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Ο άνθρωπος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη