Φίλης, Χρυσόγονος, Κούλογλου και μια γυναίκα-έκπληξη ετοιμάζονται να ΡΙΞΟΥΝ τον Τσίπρα!

tsiprasimg_08871477298162-1024x683

Νικος Φίλης, Στέλιος Κούλογλου, Κώστας Χρυσόγονος και μια γυναίκα, που για την ώρα ας την αφήσουμε εκτός δημοσιότητας, ετοιμάζονται να ρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ηδη η επιρροή της ομάδας των “4”στο χώρο των ψηψοφόρων του κόμματος κυμαίνεται ανάμεσα στο 4-5%.

Οι 4 είχαν πρόσφατα μυστική συνάντηση ενώ υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη ο οποίος δηλώνει ανήσυχος για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ ειδικά σε περίπτωση της νομοθέτησης των παράλογων μέτρων που ζητούν οι θεσμοί και ειδικότερα το ΔΝΤ.

Ο Δραγασάκης θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας εξήντλησε τον ιστορικό του ρόλο τόσο στο κόμμα όσο και στη χώρα και πως όσο πιο νωρίς εγκαταλείψει την ηγεσία θα μπορέσει να διασώσει μέρος του πολιτικού του μύθου.

Ο “4” από τη μεριά τους εκτιμούν πως ο Τσίπρας θα ισοπεδωθεί στην κυριολεξία σε περίπτωση που το Φθινόπωρο κερδίσει τις εκλογές η Μέρκελ και στην Ολλανδία κερδίσουν έδαφος οι ακροδεξιοί ενώ στη Γαλλία κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ανατείλλει το άστρο του Φιγιόν.

Μάλιστα το επιτελείο του Φίλη συγκεντρώνει συνεχώς στοιχεία για τα έργα και τις ημέρες στενών συνεργατών του σημερινού πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Φίλης και ο Δραγασάκης υπερασπίζονται τα ιερά και τα όσια του κόμματος, είναι κάτι σαν την Opus Dei.

Διαισθάνονται ότι ο Τσίπρας χρησιμοποιεί πλέον το κόμμα για τους δικούς τους σκοπούς και για την ακρίβεια για τον απώτατο στόχο του που δεν είναι άλλος να γυρίσει τη χώρα στη Δραχμή και να παραμείνει αιώνιος πρωθυπουργός…
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη