Όσο υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει ελπίδα

6996

Χάρη στη βοήθεια της Anja Ringgren Loven από τη Δανία, το αγόρι από τη Νιγηρία που πριν από ένα χρόνο συγκλόνισε την κοινή γνώμη, ξαναβρήκε τη ζωή.
Ο μικρός Hope (που το όνομά του είναι συνώνυμο της ελπίδας) ξεκίνησε το σχολείο, επιδεικνύοντας τη θαυματουργή ανάρρωσή του μετά από μόλις ένα χρόνο στη φροντίδα της Anja Ringgren Loven και της ομάδας της.

Η Loven, η οποία ζει στη Νιγηρία για αρκετά χρόνια παλεύοντας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα των ανθρώπων, μοιράστηκε μια νέα συγκινητική φωτογραφία από την πρώτη μέρα του Hope στο σχολείο.

Μάλιστα, για να δώσει έμφαση στην τεράστια βελτίωση της υγείας του αγοριού, η Loven επανέλαβε την ίδια σοκαριστική εικόνα δίνοντας ξανά νερό στο μικρό αγόρι όπως τότε, όμως σήμερα αυτό το «αγρίμι» έχει δώσει τη θέση του σε ένα όμορφο και υγιέστατο παιδάκι (και η ίδια έχει διαφορετικά μαλλιά).

6996 (1)
2016 – 2017

Μη πάψετε να πιστεύετε στον άνθρωπο και στην ελπίδα.

Γιατί, αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα…


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη