Aγαπητέ Αλέξη, φρόντισε μη πεθάνει η Ελλάδα στα χέρια σου…

tsiprasmadila2f861caf15e169d3be7b1a2e74e3

Αλέξη, πρόσεχε μην πεθάνει η Ελλάδα στα χέρια σου…Ισως τώρα να είναι πολύ αργά να κερδίσεις το χαμένο χρόνο αλλά τα σημάδια του Απόλυτου Αδιεξόδου που πλησιάζει είναι πλέον ολοφάνερα…

Αλίμονο αν δεν τα βλέπεις. Αλίμονο εάν δεν αισθάνεσαι την οργή της κοινωνίας για το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται μετά από 7 χρόνια μνημόνια στην διάρκεια των οποίων οι Ολιγάρχες παρέμειναν ανέπαφοι και σε πολλές περιπτώσεις υπήρξαν και νέες τερατογεννέσεις. Οπως ανέπαφο έμεινε και το διεφθαρμένο κράτος που μοιράζει 20.000 ευρώ μισθούς στους αξιωματικούς του πελατειακού στρατού του. Στην πραγματικότητα οι αιτίες που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία δεν έχουν αντιμετωπισθεί και το χειρότερο απ΄όλα είναι ότι όσοι λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα, απέκτησαν βίλες και εξωχώριες καταθέσεις με τα κλεμμένα τώρα προπαγανδίζουν με πάθος τη Δραχμή.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλητεία από αυτή.Μεγάλο μέρος αυτής της αλητείας αποτυπώνεται στο πόρισμα της Εξεταστικής για τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ και στα κόμματα. Με τη Δραχμή κάποιοι αλήτες από δαύτους φιλοδοξούν να γλιτώσουν τα δάνεια και να βρεθούν ζάπλουτοι μαχαραγιάδες.

Ο Τσίπρας λοιπόν μετά από 2 χρόνια διακυβέρνησης είναι πρωθυπουργός μιας χώρας που σέρνεται ταπεινωμένη και καταληστευμένη όπως την άφησαν και οι ορδές των πασόκων τους οποίους αντιγράφουν τόσο ο ίδιος όσο και οι ορδές των Συριζαίων που κατέλαβαν το κράτος.

«Το ελληνικό χρέος δεν είναι αιτία ανησυχίας» σημειώνει ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ με άρθρο του στους «Financial Times». Ο Ρέγκλινγκ έρχεται να προστεθεί στους Σόιμπλε και Ντάισεμπλουμ που υποστήριξαν το ίδιο.

Κι εσύ αγαπητέ πρωθυπουργέ γνωρίζεις πως ακόμη κι αν σου διαγράψουν όλο το χρέος με τόσα λαμόγια ολιγάρχες και ένα τόσο διεφθαρμένο Δημόσιο θα χρεωθούμε σε χρόνο dt εκ νέου. Δες κι εσύ αγαπητέ πρωθυπουργέ πως χρεοκόπησε η χώρα και ελπίζουμε να διδαχθείς κάτι από αυτό.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°