O Φίλης συνεχίζει το ΠΡΙΟΝΙΣΜΑ του Τσίπρα με στόχο τη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

filis-tpp-1024x683

Με απίστευτο αλλά και μοναδικό τρόπο ο Νίκος Φίλης στριμώχνει όλο και πιο πολύ τον Τσίπρα έχοντας σαν απώτερο σκοπό να τον μειώσει μπροστά στους συντρόφους του και αφού τον αποδεκατίσει να του αρπάξει την αρχηγία. Δείτε τι είπε ξανά για τον Πάνο Καμμένο:

«Εγώ δεν είμαι στρατάρχης, ρωτάω, θέλω στοιχεία, αν ήμουν στρατάρχης θα έλεγα μάλιστα, αλλά για να δώσεις 3,5 δισ. πρέπει να γίνει δημόσιος διάλογος. Έχουμε επιτροπή εξοπλισμών στη Βουλή, να έρθουν οι εμπειρογνώμονες, οι αρχηγοί και να κάνουμε μια κουβέντα».

Δείτε τι είπε και για τα stealth F-35: «Αυτοί που ξέρουν λένε ότι τα stealth F-35 δεν είναι για τις επιχειρησιακές ανάγκες στο Αιγαίο. Δεν μπορεί να παίρνει λεφτά η Ελλάδα από τη Γερμανία για να αγοράζει όπλα από την Αμερική, δεν γίνεται να παίρνει το πακέτο των χρημάτων από τους Γερμανούς για να τα δίνει πίσω στους Αμερικανούς. Η ιστορία των F-16 συζητείται εδώ και 10 χρόνια και όλο το αναβάλλουν λόγω της δυσπραγίας της οικονομικής, άρα λοιπόν είναι η στιγμή τώρα; Έρχεται χθες το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και λέει πρέπει να κόψουμε τις συντάξεις τώρα, όχι το 2020, τώρα, και εμείς θα πάρουμε 2 δισ. όπλα;».

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση Φίλη στην ερώτηση αν ο υπουργός Άμυνας έχει τρέλα με τον στρατό: «Αν έχει τρέλα, ας καθίσει τότε να βρει τα ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια των αξιωματικών. Είναι 300 εκατ. που δεν μπορείς να δώσεις και δεν τα έχεις βρει».

για των αξιωματικών. Είναι 300 εκατ. που δεν μπορείς να δώσεις και δεν τα έχεις βρει».Για το θέμα της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ: «Η κυρία Γεννηματά είναι λογικό να μη θέλει συζήτηση, γιατί την πονάει αυτή η συζήτηση. Πρέπει όμως να πει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Το πρόβλημα είναι του ΠΑΣΟΚ και όχι δικό μας. Εμείς λέμε στη Φώφη, έλα εδώ να ψηφίσουμε απλή αναλογική τώρα για να ισχύσει από τις επόμενες εκλογές και όχι από τις μεθεπόμενες. Έλα αύριο μαζί να την ψηφίσουμε και να κάνουμε τις αλλαγές που θέλεις».
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη