O Aλαφούζος βούτηξε τελευταίος στα ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ

CC5U1599

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Γιάννη Αλαφούζο υποστηρίζοντας ότι δεν έδειξε χαρακτήρα. Ο Γιάννης βούτηξε τελευταίος στα λασπόνερα του Μαλέλιου lifestyle. Eίχαν προηγηθεί ο Κυριακού, ο Κοντομηνάς, ο Μπόμπολας, ο Βρυώνης, ο Λεωνίδας με τις ψησταριές.

(Μπροστά τους ο Σειρηνάκης είναι Τεντ Τέρνερ.)

Για τον ειδησεογραφικό ΣΚΑΙ το SURVIVOR έρχεται να οπτικοποιήσει τις αναλύσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Αλέξη Παπαχελά και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Είναι λογικό σε μια χώρα που κυβερνάνε οι κατσιαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους σημειωτέον ψηφίζουν οι οξυδερκείς πολίτες, ακόμη και τα ενημερωτικά κανάλια να παρουσιάζουν πρόγραμμα αντίστοιχου επιπέδου.

Τηλεθεατής και ψηφοφόρος είναι συγκοινωνούντα δοχεία (οι εκλογές τελειώσανε γυρνάμε με βαπόρι, ότι σκατά ο βουλευτής το ίδιο και οι ψηφοφόροι) ως εκ τούτου ο ΣΚΑΙ δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής στα υψηλά στάνταρ αισθητικής του Ελληνα ψηφοφόρου (από τον Μπούρα και τον Τραγάκη, στον Πολάκη, την Αναγνωστοπούλου, τον Μπαλαφίνιο) και αποφάσισε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη