ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ; «Φουντώνουν» οι φήμες ότι ο Σώρρας κρύβεται στη Λατινική Αμερική

Sorras_Video-600x275

Μπορεί η κυβέρνηση να άργησε να ανταποκριθεί στο «φαινόμενο» Σώρρα, ωστόσο, τώρα μετά την καταδίκη για υπεξαίρεση της προηγούμενης εβδομάδας, έχει συσταθεί ειδική ομάδα από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστεί τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Βαϊα Ρουγκλίου.

Υπήρχε σχέδιο
Η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα θεωρείται ότι τον ενημέρωσε λίγο πριν την ποινή ότι η εξέλιξη δεν θα είναι καλή και το ζεύγος πήρε την απόφαση να εξαφανιστεί. Θεωρείται ότι το σχέδιο προϋπήρχε και πως ο Αρτέμης Σώρρας είχε σχεδιάσει τη διαφυγή του καιρό πριν.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι μπορεί να διέφυγε προς Ιταλία και έτσι γίνονται έρευνες τόσο σε τουριστικά γραφεία όσο και στο λιμάνι για τον εντοπισμό της πιθανής διαδρομής του αν και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι πιθανότατα χρησιμοποίησε ιδιωτικό μέσο για να διαφύγει από την περιοχή.

Μαρτυριάρα η διαδρομή…
Οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ωστόσο ότι τα ίχνη του Σώρρα δεν θα βρεθούν από τις κάμερες σε λιμάνια και δρόμους, αλλά από το ίντερνετ. Έτσι αναζητείται το τελευταίο ίχνος που άφησε. Κάνουν δηλαδή ανάποδα τη διαδρομή που ακολούθησε το βίντεο με το «διάγγελμά» του μέχρι να ανέβει στο youtube. Θέλουν να εντοπίσουν από που «ανέβηκε» για να εντοπίσουν την περιοχή όπου το βίντεο γυρίστηκε και εκεί να αναζητήσουν και το πιθανό κρησφύγετο.

Ο κόμβος μετάδοσης και αποστολής του βίντεο μπορεί να είναι διαφορετικός από εκείνον που «ανέβηκε» το υλικό στο διαδίκτυο, ο Σώρρας δηλαδή μπορεί να έστειλε το υλικό σε συνεργάτη του ο οποίος στη συνέχεια το “ανέβασε” και έτσι τώρα αναζητείται ολόκληρη η διαδρομή.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

πηγη