«Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΚΟΚΑΛΑ»! Τι αποκάλυψε για το όπλο του φόνου ο παραολυμπιονίκης

paraol-pyr-708-600x271

Το σχόλιο των αστυνομικών που πήραν και την απολογία από τον 39χρονο παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη ήταν «η ειλικρίνεια του έσπαγε κόκαλα».

Ο 39χρονος δράστης κατά την απολογία του παραδέχθηκε ότι εκείνος είχε κλείσει τις κάμερες ασφαλείας πριν από την επίσκεψη του 47χρονου στο πρακτορείο ΟΠΑΠ. Μάλιστα ήταν αφοπλιστικός στους αστυνομικούς, αφού με απόλυτη ηρεμία περιέγραφε πώς έγινε το περιστατικό έως και τη δολοφονία. Μάλιστα παραδέχθηκε πως ήταν αυτός που είχε θέσει εκτός λειτουργίας το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο πρακτορείο.

«Εγώ έβγαλα τις κάμερες. Ήξερα ότι θα γινόταν πάλι φασαρία και γι” αυτό τις έκλεισα. Έτσι σκέφτηκα, έτσι έκανα», είπε στους αστυνομικούς που του πήραν την απολογία. Νωρίτερα, είχε παραδεχθεί ότι το όπλο ήταν δικό του, αναιρώντας τις δικές του προφορικές αναφορές πως αυτό ανήκε στο θύμα και το απέσπασε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τους.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη