Η τελευταία πράξη του δράματος για τους νεκρούς στον Εύοσμο

4091041 (1)

Στο Κιλκίς και τον Εύοσμο γράφεται σήμερα ο επίλογος του δράματος με τους τέσσερις νεκρούς φίλους στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον Εύοσμο.

Στο Κιλκίς θα κηδευθεί ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που προσέκρουσε σε τοίχο υπό συνθήκες που ακόμα διερευνώνται ενώ στον Ιερό Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στα Κοιμητήρια Ευόσμου θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στον 19χρονο που επέβαινε στο ΙΧ.

Την Τετάρτη ράγισαν καρδιές στον Εύοσμο στις δύο πρώτες κηδείες με τους συμμαθητές των παιδιών που χάθηκαν στο τροχαίο να κρατούν συμβολικά στα χέρια τους λευκά γαρύφαλλα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του 17χρονου, Γιώργου πραγματοποιήθηκε χθες στις 12.00 στον Ι. Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών – Κοιμητήρια Ευόσμου, ενώ μισή ώρα αργότερα έγινε η κηδεία του Θοδωρή στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στα Κοιμητήρια Ευόσμου.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη