Κατρακύλα χωρίς τέλος για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ

tsipras80686-2-696x366

Έβγαλαν τα μάτια τους οι επικοινωνιολόγοι του Μαξίμου, διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων.

Τελικά δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τίποτα το ενθαρρυντικό για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσιάζει ακατάσχετη αιμορραγία ψηφοφόρων.

Όταν παρουσίασαν την ανάλυση των ποιοτικών στοιχείων, ένας συνεργάτης του πρωθυπουργού τους είπε, ότι έχει ενδιαφέρον το ποσοστό των αναποφάσιστων οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση που του έδωσε έμπειρος επικοινωνιολόγος και στέλεχος σήμερα της κυβέρνησης, τον προσγείωσε απότομα.

Οι αναποφάσιστοι είναι οι πιο αποφασισμένοι απ΄ όλους να τιμωρήσουν το κυβερνών κόμμα γι΄ αυτό μην περιμένετε να επιστρέψουν, είπε ο έμπειρος επικοινωνιολόγος και η συζήτηση έκλεισε οριστικά.

Το συμπέρασμα το οποίο προέκυψε από την ανάλυση των δημοσκοπήσεων ήταν πολιτικό.

«Ξεχάστε τις εκλογές, γιατί κινδυνεύουμε να καταποντίσουμε», ήταν το μήνυμα του Μαξίμου, προς κάθε κατεύθυνση και αυτό ανέλαβε να το μεταφέρει ένας στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν κάλπες ,για να διασώσουν ένα αξιοπρεπές ποσοστό κα να παραμείνει το κόμμα στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως αξιωματική αντιπολίτευση.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη