ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ… ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

ImageGen (1)

Ο μεν πρωθυπουργός έχει το θράσος να επικαλείται έναν άνθρωπο που προτίμησε να πεθάνει παρά να προδώσει αυτά που πίστευε και δεν θα κρίνω αν αυτά ήταν σύμφωνα μ’ αυτά που πιστεύει ο καθένας μας. Τουλάχιστον ήταν συνεπής.

Ακριβώς το αντίθετο με τον πρωθυπουργό που δεν έχει το θάρρος ούτε να υπερασπιστεί στην πράξη αυτά που λέει ότι πιστεύει ούτε και να σταματήσει να κάνει τα αντίθετα από αυτά που λέει ότι πιστεύει! Στάθηκε, μάλιστα, μπροστά στο σπίτι του Μπελογιάννη που δούλεψε στη ζωή του και ρίσκαρε ένοπλα τη ζωή του και μορφώθηκε στη ζωή του, για να μας τον δείξει σαν παράδειγμα!

Αυτός (ο Τσίπρας) που δεν μορφώθηκε ποτέ, που πολέμησε τη μόρφωση σε όφελος του μπάχαλου, που δε δούλεψε ποτέ, που δεν πολέμησε ποτέ και που δεν θυσίασε τίποτε από τον εαυτούλη του για να υπερασπιστεί αυτά που λέει ότι πιστεύει! Αυτός που δέχτηκε και δέχεται να υπογράφει τα πάντα για να παραμένει παρών στην πολιτική κονίστρα.

Ένας οπορτουνιστής τυχοδιώκτης είχε το θράσος να εξυμνεί έναν συνεπή ιδεολόγο!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°