Ο Τραμπ ζητά επειγόντως ραντεβού με τον Καμμένο

IMG_268-1024x848

Πανο βρες χρόνο να σε δω. Εκλιπαρώντας σχεδόν, ο νεός πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ ζητά απεγνωσμένα ραντεβού από τον υπουργό άμυνας Πάνο Καμμένο. Ο Ντόναλντ και ο Πάνος έχουν να πουν πολλά. Γυναίκες, όπλα, πετρέλαιο, εξοπλιστικά θα αποτελέσουν το μενού της συνάντησης. Ως γνωστόν και οι δύο είναι λάτρεις του γυναικείου φύλλου και θα συζητήσουν το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν ένα τηλεοπτικό κανάλι παγκόσμιας εμβέλειας το οποίο θα παρουσιάζει τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Έτσι ώστε ο Πάνος Καμμένος να μην αναγκάζεται να πηγαίνει στο ξεπεσμένο Γκστάαντ για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της εκπομοπής Με Αρετή και Τόλμη.

Για την ώρα, ο Έλληνας υπουργός συνάντησε τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, στο χθεσινοβραδινό δείπνο προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου και επιφανών ομογενών, που παρέθεσε στο Blair House ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρεινς Πρίμπους.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη