Πας μη συριζαίος… βάρβαρος

tsipras-1024x683

Ο ένας μετά τον άλλον οι σοβαροί άνθρωποι σ” αυτή τη χώρα, που βλέπουν ότι η Ελλάδα πάει ξανά στα βράχια, βγαίνουν, παρεμβαίνουν, προειδοποιούν. Λένε ξεκάθαρα ότι αν δεν κλείσει τώρα η διαπραγμάτευση θα ξαναμπούμε στο δρόμο της χρεοκοπίας, και αυτή τη φορά δεν μας σώσουν ούτε δημοψηφίσματα, ούτε υπογραφές μνημονίων στα τέσσερα. Οι ίδιοι οι Συριζαίοι έχουν βάλει τον πήχη της ανάπτυξης στο 2,7%, επομένως είναι δεδομένο ότι η πρώτη μεγάλη ζημιά έχει γίνει.

Για να μην πούμε για τις τράπεζες που φεύγουν 1 δισ. το μήνα από καταθέσεις και άλλα τόσα από απλήρωτα κόκκινα δάνεια.

Για σκεφτείτε: Οι ίδιοι βουλευτές που στα τέσσερα αποδέχονται τη μείωση των συντάξεων, τώρα το παίζουν δύσκολοι για τη ΔΕΗ. Έλεος με την υποκρισία τους. Το πρόβλημα, όμως, είναι αλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι παρεμβάσεις που έγιναν υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας και τα καμπανάκια από Λιαργκόβα και Στουρνάρα για την οικονομία ενόχλησαν ιδιαίτερα το Μαξίμου. Κυρίως τον Νίκο Παππά, ο οποίος έδωσε εντολή στα «παπαδοπαίδια» του να επιχειρήσουν την αποδόμηση των οικονομολόγων.

Και γι” αυτό η εντολή να «αποδομήσουν» τις αντίθετες φωνές, όσους βγαίνουν και μιλάνε με τη γλώσσα της αλήθειας και όχι με τη συριζαίϊκη ανοησία που αφήνει το χρόνο να περνά αδιαφορώντας για τη ζημιά στην οικονομία. Καθόλου τυχαίες δεν ήταν οι παρεμβάσεις των κ. Σπίρτζη και Δραγασάκη κατά του διοικητή της ΤτΕ με τον πρώτο να λέει ότι δεν τον εμπιστεύεται γιατί ήταν και υπουργός του Σαμαρά.

Εύκολα μπορεί κάποιος να αναφέρει: «Το είπε ο Σπίρτζης, δεν έχει καμιά σημασία». Όμως, το λέει γιατί έχει πρόβλημα ο εν λόγω υπουργός. Οι σκελετοί στη ντουλάπα της Αττικής έχουν αρχίσει να μιλάνε και κάνουν πολλούς να τρέμουν…

Όμως, το πρόβλημα δεν είναι τι λέει ο κάθε οικονομολόγος, τραπεζίτης ή στέλεχος της αγοράς. Άλλωστε, εκκλήσεις κάνουν όλοι και όποιος καταλαβαίνει λίγο από οικονομικά ξέρει ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση στοχοποιεί αυτούς τους ανθρώπους, βάζει τα κομματικά και δημοσιογραφικά «καρακόλια» να τους χτυπάνε, αποδομεί στελέχη που απλά εκφράζουν την αγωνία της αγοράς. Για παράδειγμα ο ίδιος ο Τσίπρας από την Ιταλία επιτέθηκε στις συνδικαλιστικές οργανώσεις γιατί λέει δεν είναι μαζί του.

Πας μη συριζαίος… βάρβαρος, όργανο των δανειστών και εκπρόσωπος των συμφερόντων με απλά λόγια.

Η αναβίωση των γερμανοτσολιάδων έρχεται τη στιγμή που η κυβέρνηση αναζητά ένα φύλλο συκής προκειμένου να περάσει ένα από τα χειρότερα πακέτα μέτρων που συνιστούν μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση. Θα δούμε πολλά τις επόμενες ημέρες. Από την ΕΡΤ του Παππά να βάλλονται όσοι λένε πικρές αλήθειες και από τα πληρωμένα «λιανοπίστολα» της δημοσιογραφίας να ανασύρουν «σκάνδαλα» για να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Γνωστή η τακτική, στο Μαξίμου έχουν για θεό τους τον Γκέμπελς.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°