«Σταματήστε»!!! (να γελάτε)…

mhtsotakhs-kyriakos

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να δείξει τον τσαμπουκά του. Μην νομίζετε ότι είναι τζάμπα μάγκας ο άνθρωπος. Είναι εργατοφάγος κανονικός. Γι’ αυτό λοιπόν ο πρόεδρος της ΝΔ – ο ίδιος που στέκεται σούζα στους δανειστές – προς στους απεργούς στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ήταν στακάτος και τσεκουράτος: «Σταματήστε» (!) ήταν η εντολή – διαταγή του κυρίου Κυριάκου. Μετά, δε, την προστακτική, ήρθαν και τα μαθήματα δημοκρατίας από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας…

Σε ό,τι αφορά στον προκλητικό χαρακτήρα των δηλώσεων – αναρτήσεων του αλλεργικού απέναντι στις απεργίες Μητσοτάκη, παραθέτουμε το σχόλιο του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου στον Real fm (3/3/2017).

Υ.Γ 1: Ως προς το προστακτικόν του ύφους («Σταματήστε») αναφωνούμε κι εμείς μαζί του: Σταματήστε! (να γελάτε)…

Kyriakos Mitsotakis @kmitsotakis
Με τις συνεχείς απεργίες των ΜΜΜ, αντί να τιμωρείτε την Κυβέρνηση, τιμωρείτε τους πολίτες που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε. Σταματήστε.
8:51 π.μ. – 3 Μαρ 2017
288 288 Retweet 676 676 «μου αρέσει»

Kyriakos Mitsotakis @kmitsotakis
Χρειάζεται αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου. Καμία απεργία χωρίς το 50% +1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών.
9:05 π.μ. – 3 Μαρ 2017
435 435 Retweet 952 952 «μου αρέσει»

Y.Γ 2: Ας απολαύσουμε και μια πρόσφατη φωτογραφία του «τσαμπουκαλή» με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ. Είναι φανερό πως μόλις της έχει πει (με τσαμπουκά) «σταματήστε»!

MHTSOTAKHS-MERKEL

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ