ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Καμμένου με στρατό στα Αεροδρόμια!

kammenos2-1024x575

Με ΑΠΟΡΡΗΤΗ εντολή του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου ειδικές δυνάμεις κατευθύνονται στο Ελ. Βενιζέλος και τα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας τα οποία ανακαινίζει η γερμανική Fraport με την Intrakat του Κόκκαλη ξυπνώντας μνήμες από το άχαστο δίδυμο Siemens-Intracom.

Τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο συγκυβερνήτης Πάνος Καμμένος τρέμουν στην ιδέα ότι εκατομμύρια Αμερικανοί επενδυτές θα ενσκήψουν στη χώρα σαν τις κατσαρίδες και δεν θ΄αφήσουν ούτε τουαλέτα στην Ικαρία σε ελληνικά χέρια. Οι Αμερικανοί επενδυτές ναυλώνουν χιλιάδες τσάρτερς με προορισμό την Αθήνα μετά την πρόσκληση που τους απήυθυνε τόσο ο δήμαρχος Αμαρουσίου και η σύζυγός του όσο και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Οι Αμερικανοί επενδυτές είναι ενθουσιασμένοι με το νέο Ασφαλιστικό του Γιώργου Κατρούγκαλου και της Σκάρλετ Αχτσιόγλου, όπως επίσης με την ιδανική λειτουργία της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά και με τους ανταγωνιστικούς φορολογικούς συντελεστές. Ολα αυτά κάνουν την Ελλάδα επενδυτικό παράδεισο με αποτέλεσμα να πλακώσουν εκατομμύρια επενδυτές τους οποίους δεν έχουμε που να τους φιλοξενήσουμε. Αν ήταν πρόσφυγες που θα ψηφίσουν Σύριζα με προεδρικό διάταγμα του Παυλόπουλου θα βρίσκαμε χώρο.

Μπροστά στον κίνδυνο εκατομμύρια Αμερικανών επενδυτών ο Πάνος Καμμένος έδωσε εντολή στις Ενοπλες Δυνάμεις να μην επιτρέψουν σε κανέναν Αμερικανό να κατέβει από τα αεροπλάνα.

nwenkj

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο ο κ. Μίχαλος στο πλαίσιο της επίσκεψης του σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον, όπου συμμετείχε στον επίσημο εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, στο Λευκό Οίκο, παρουσία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί τόσο με ομογενείς επιχειρηματίες, όσο και με αξιωματούχους της νέας αμερικανικής κυβέρνησης.

Όπως τους επισήμανε ο κ. Μίχαλος η Ελλάδα αποτελεί μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες για επενδύσεις σε σημαντικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία, ο τομέας των τροφίμων, η παιδεία, η υγεία, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να υλοποιούνται σημαντικές μεταρρυθμίσεις που αν συνεχιστούν και ολοκληρωθούν θα διευκολύνουν σημαντικά την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Θερμή χειραψία αντάλλαξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη.

Η συνάντηση έγινε στο Λευκό Οίκο με αφορμή την εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Στην Ουάσινγκτον με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ. Ο Λευκός Οίκος άνοιξε τις πόρτες του στον Ελληνισμό!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ.Πατούλης ανεβάζοντας τις φωτογραφίες από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

Στην πρώτη εκδήλωση που γίνεται από την κυβέρνηση Τραμπ προς τιμήν της ελληνικής ομογένειας δίπλα στον κύριο Πατούλη βρισκόταν η σύζυγός του.

Η κα. Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό κοστούμι με χρυσά κουμπιά εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους. Η κα. Πατούλη συνόδευσε τη στιλάτη της ενδυμασία με μια επίσης ολόχρυση τσάντα Chanel.

Τους Ελληνες προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.

patu-4patuli-3patuli-2patul-1

Υ.Γ>Δυστυχώς η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη