ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΡΗ!

ImageGen

Δώσε μου μια εξήγηση. Λογική εξήγηση. Είναι πολιτικός και σκίζει τα ρούχα του ενάντια στις αποκρατικοποιήσεις. Είναι κόμμα και χαλάει τον κόσμο γιατί η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί κρατικές επιχειρήσεις. Πουλάει, ξεπουλάει δημόσια περιουσία. Ποια, λοιπόν, είναι η εξήγηση της γκραν σουξέ καραξεφτύλας. Ο αντίθετος χθες, σήμερα να υπογράφει; Ιδιωτικοποιήσεις. Μια είναι η εξήγηση. Η λογική εξήγηση. Η κονόμα. Μόνον η κονόμα. Τι άλλο;

Έμεινε η ατάκα του Σπύρου Καλογήρου στην ταινία Η Λόλα της Τρούμπας, του 1964. «Τα λεφτά είναι πολλά, Άρη». Σκατόμουτρο ο τότε 42χρονος Καλογήρου όταν εμφανίστηκε με τη γυμνή λάμα αντίκρυ στον επίσης μακαρίτη Νίκο Κούρκουλο, αυτός ήταν ο «Άρης». Φίλος είσαι, Άρη, αλλά θα σε σφάξω διότι τα λεφτά είναι πολλά.

Λοιπόν. Γιατί ο Τσίπρας ανέλαβε την βρωμοδουλειά του μνημονίου; Είπαμε. Για την κονόμα. Τι άλλο; Να κονομήσει η Ελλάδα. Για το συμφέρον της Ελλάδος. Δεν είναι πληρωμένος φονιάς ο Τσίπρας. Δεν σκοτώνει για πάρτη του τα προικιά της Ελλάδος. Το κάνει για το συμφέρον της χώρας. Των Ελλήνων.

«Ναι, άλλα έλεγε πριν γίνει πρωθυπουργός!». Ποιο είναι το πρόβλημα; Άλλα θα λέει και αύριο, όταν δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός. Πάλι για το καλό της Ελλάδος θα τα λέει, όχι για το συμφέρον το προσωπικό.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη