H Aκαδημία του Τσίπρα έκλεισε το σπίτι του Star Academy!

icemax_700_7f268d2cd8f89447f7772842e577d782

Δραματική κατάσταση στο Star Academy εξαιτίας της υψηλής τηλεθέασης που επιτυγχάνει το Tsipras Academy που σπάει τα ταμεία για να πληρωθούν ο Μπόμπολας, ο Κόκκαλης και οι λοιποί φίλοι των γερμανικών πολυεθνικών στην Ελλάδα.

Η μπάντα του Τσίπρα με τον Σκουρλέτη, τον Τσακαλώτο, τον Κατρούγκαλο, την Σκάρλετ Αχτσιόγλου και τ΄άλλα παιδιά προσφέρει περισσότερο θέαμα από το Star Academy.

star-academy-28-1024x539

Oσο για το 1.200 εκατ. που θα πρέπει να πάρουν ο Καρβέλας και η Βίσση αυτό είναι αστείο ποσό μπροστά στο μεγάλο πάρτυ της εξουσίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μόνο στα Ταμεία του κράτους ο Τσίπρας έχει μαζέψει αυτή τη στιγμη 7,4 δι ευρώ κι ανά πάσα στιγμή αυτά μπορεί να περάσουν στα Ταμεία του κόμματος αν με εννοείς και μέχρι να γίνει η Δίκη πιάσε τ΄αυγό και κούρευτο. Ετσι ο αναβρασμός που υπάρχει στο Epsilon για την χαμηλή τηλεθέαση του Star Αcademy δεν ανησυχεί καθόλου το Μαξίμου με το Tsipras Αcademi.

Συγκεκριμένα την Τρίτη, δεν κατάφερε να σημειώσει πάνω από… 1,3%.

Σύμφωνα με του star.gr, το μουσικό ριάλιτι που προβάλλεται απέναντι από το Survivor φέρεται να κόβεται.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να δείχνουν live όσα γίνονται στο σπίτι μέσω Internet και να κρατήσουν κανονικά το ζωντανό πρόγραμμα της Παρασκευής, το οποίο παρουσιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης ενώ στην κριτική επιτροπή βρίσκονται οι Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας, Πέτρος Κωστόπουλος και Ναταλία Γερμανού.

Οι αναφέρουν ότι ήδη έχει αρχίσει να μειώνεται το τεχνικό προσωπικό στο σπίτι (μοντέρ, σκηνοθέτες κλπ) για να μειωθεί και το κόστος.

Βέβαια, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με την απογευματινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το Star Academy που ασχολείται αποκλειστικά με όσα γίνονται μέσα στην Ακαδημία. Ωστόσο, υπάρχει σκέψη να κοπεί και αυτό το project.

Tην ίδια στιγμή ο Τσίπρας πήρε δύο ακόμη χρόνια τράτο στην εξουσία για να τα κάνει ρημαδιό…
star-academy-650_4

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη