ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Toποθέτησε έναν Πασόκο Καρναβαλιστή στη θέση της Παπακώστα!

wpid-kiriakos_20160917_kt_2082_copy_sooc1474137797-1024x683.jpg

Διάνα με τον πασόκο Φωτήλα έκανε ο Λευκός Ομπάμα αδέλφια!

Ο Κυριάκος αφού καρατόμησε την Παπακώστα έδειξε το μεγαλείο και την ηγετική του στόμφα τοποθετώντας έναν πασόκο καλλιτέχνη μέλος του Καρναβαλικού Κομιτάτου της Πάτρας(!)στη θέση της. Αναρωτιέται κανείς εάν κάποιος από τους οξυδερκείς συμβούλους του Λευκού Ομπάμα διάβασε το βιογραφικό του Ιάσονα Φωτήλα. Η τοποθέτησή του μάλιστα στην θέση της Παπακώστα έγινε τη μέρα που ένας άλλος πασόκος, ο ανεκδιήγητος Κουρουμπλής δεν σεβάστηκε ούτε την νεκρή μητέρα του αρχηγού της ΝΔ. Αλλά κι αυτό το κόμμα είναι για τα μπάζα. Δεν υπάρχει ελπίδα σ΄αυτή τη χώρα αδέλφια!

Στο βιογραφικό του άχαστου Φωτήλα ιχνηλατούμε τις ζηλευτές αρετές του:

Πέραν της επαγγελματικής και κοινωνικής του δράσης, ασχολήθηκε ενεργά με τα πολιτιστικά, ως μέλος του Καρναβαλικού Κομιτάτου και ως αντιπρόεδρος του θεατρικού σωματείου “ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ” συμμετέχοντας με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ποικίλες θεατρικές παραγωγές, αλλά και σε ανάλογους φορείς και Οργανισμούς. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της Κοινοφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πατρινού Καρναβαλιού.
Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

• 2011-2013: Μέλος ΔΣ Νοσοκομείου Αγίου Αντρέα Πάτρας
• 2010: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Κέντρου της Πόλης με τον κ. Δημήτριο Κατσικόπουλο
• 1992-1999: Μέλος της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ρώμης
• 1985-1988: Γραμματέας της ΠΑΜΚ στην Τοπική Οργάνωση 2 Πάτρας

Συμμετείχε και στη θεατρική παράσταση «Ο έκτος ένορκος» που ανέβηκε στην Πάτρα.


Η σχέση του με το θέατρο ξεκίνησε το 1999 εντελώς τυχαία, και χάρη στον γιο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Σταφανόπουλου.Ο βουλευτής του Ποταμιού βρέθηκε σε μια πρόβα από την παράσταση «Οι τρεις σωματοφύλακες» που σκηνοθετούσε ο Ηλίας Στεφανόπουλος, και επειδή έλειπε ένας από τους πρωταγωνιστές, του ζητήθηκε να πει τα λόγια του για να προχωρήσουν οι πρόβες.

Αυτό ήταν… το μικρόβιο μπήκε μέσα του και ο Η. Στεφανόπουλος του πρότεινε έναν μικρό ρόλο στην παράσταση.


Το μικρόβιο της πολιτικής το είχε μέσα του, ως γιος του Ασημάκη Φωτήλα, βουλευτή της Ένωσης Κέντρου και του ΠΑΣΟΚ και εγγονός του Αριστοτέλη Φωτήλα, ο οποίος είχε διακριθεί για την έντονη πολιτική του δράση.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή

Υποβολή απάντησης