Η πορτοκαλί συμμορία κατηγορεί τους γαλάζιους μαφιόζους

wpid-17629702_1315170415243812_332607627997126468_n.jpg


Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της σκανδαλολογίας είχαμε αυτή την φορά μεταξύ των παιδιών του «επιτίμου» και του Π. Κουρουμπλή. Του “ρθε μια αναλαμπή του συριζαίικου στελέχους και θυμήθηκε την ρήση: «Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα». Δεν του πήγε φαίνεται το μυαλό ότι αν ήταν να πληρώσουν τις «αμαρτίες» του «εφιάλτη της δημοκρατίας», Ντόρα και Κούλης θα ήταν υπηρετικό προσωπικό στους σαλταρισμένους του ISIS.
«Να μας απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης σε ένα ερώτημα: Που πήγαν τα λεφτά του σωματείου Αλληλεγγύη, τα εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν. Λέω για το Μαρίκειο σωματείο. Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν τότε και κανείς δεν ξέρει που πήγαν», δήλωσε ο Κουρουπλής.

Τι φλασιά ήταν κι αυτή που του ήρθε του συριζαίου υπουργού. Τόσα χρόνια χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτι είναι. Απ” το «βαθύ πασόκ» στην «δεύτερη αριστερή κυβέρνηση». Μετά δέκα χρόνια του δημιουργήθηκαν αυτές οι απορίες; Και πες ότι και αυτά τα εκατομμύρια κατέληξαν εκεί όπου άραζαν και τα εκατομμύρια που έδινε ο Αριστείδης Αλαφούζος στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Εχει καμιά σημασία; Εδώ δεν δικάζονται οι ζωντανοί απ” την φαμίλια για τις λαμογιές τους, θα δικαστούν οι πεθαμένοι;

Βλέπετε, οι απατεώνες που τόσα χρόνια μας ρημάζουν, έχουν οργανωθεί καλά. Έτσι δεν έχει νόημα η πορτοκαλί συμμορία να κατηγορεί τους γαλάζιους μαφιόζους.

Τα σκάνδαλα που λένε είναι ίσως η κορυφή του παγόβουνου. Για να έχουμε τόσο πολύ ΧΡΕΟΣ, φανταστείτε τι φάγανε κάποιοι που διαχειρίστηκαν τα λεφτά. Αλλά το πληρώνουμε εμείς. Όμως δεν τιμωρείται κανείς. Εκτός από κάποια καμένα χαρτιά – που και που, μόνο και μόνο για να δείξουν ότι «λειτουργεί καλά το Σύστημα».
Μια χαρά λειτουργεί και το σύστημα και η δικαιοσύνη για όσους τα έφτιαξαν στα μέτρα τους. Οπότε μην περιμένετε προκοπή, όσο υπάρχει αυτή η σαπίλα. Πρέπει να φύγει ΟΛΗ, να αλλάξουν ριζικά τα πάντα.

Εν τούτοις τα σκάνδαλα (των άλλων) είναι χρήσιμα στους κυβερνώντες. Για αποπροσανατολισμό κατ’ αρχήν και φυσικά για συσπείρωση των ψηφοφόρων. «Να! Δείτε τι κακή είναι η οικογένεια Μητσοτάκη, επομένως αφήστε να σας κλέβουμε εμείς».

Δηλαδή το σόι δεν είναι σάπιο; Θα ρωτήσει κάποιος. Ασφαλώς, αλλά δεν είναι οι μόνοι. Έχουν απλώσει όλοι σχεδόν τη χερούκλα τους κι αρπάζουν ότι βρουν. Εδώ λοιπόν γίνεται συμψηφισμός: Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ «Σου έχω ράμματα για τη γούνα σου μέχρι έβδομης γενεάς. Αλλά δεν κάνω κάτι, μόνο κουτόχορτο ταΐζω τα γίδια, ώστε μετά να κάνεις εσύ τα ίδια με τα δικά μου άπλυτα». Αυτό και τίποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν πιο διεφθαρμένοι από τους Μητσοτάκηδες, είναι δε έτσι, γιατί είναι αδίστακτοι και πλεονέκτες. Όμως για κανένα από αυτά που έκαναν δεν πρόκειται να τιμωρηθούν, όπως δεν τιμωρήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι κόρακες. Διότι κόρακας – κοράκου μάτι δεν βγάζει. Βέβαια που και που τσακώνονται για τη λεία, αλλά τα ξαναβρίσκουν μόλις φάνε.

Κάτι ακόμα για να δείτε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ: Για το συγκεκριμένο θέμα, θυμάμαι, παλιά κάποιοι είχαν μιλήσει, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία. Αφού δεν έδωσε τότε, τώρα δεν έχει κανένα νόημα, εκτός από μια αβάντα του ΣΥΡΙΖΑ στον Κούλη, γιατί όπως συμπεριφέρεται, άρχισε να αμφισβητείται στο εσωτερικό.

Πάντως οι Αποστάτες και οι Δοσίλογοι δεν παίζουν ποτέ καλά. Θυμίζω τι έπαθε ο Λαλιώτης, που βγήκε συκοφάντης με πτυχίο.
«Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα». Να έρθει μετά η αστική δικαιοσύνη, να τον βγάλει λάδι. Καταλάβατε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως καταλάβαμε κι εσάς και τους άλλους.

Το κάνω λιανά: Θα καταργήσετε το νόμο – πρόκληση που παραγράφει τα σκάνδαλα; Φυσικά όχι, δεν θα συμφέρει ούτε εσάς, αφού κάνετε παρόμοια, μην πω χειρότερα. Θα στείλετε κάποιον στο ειδώλιο που δεν είναι καμένο χαρτί και δεν έχει ακόμα ξεπλυθεί στην κολυμπήθρα της παραγραφής; Πάω στοίχημα ΟΧΙ. Γιατί αυτά είναι δανεικά. Μετά θα κάνουν το ίδιο για σας. Κι αν στείλετε, θα αθωωθεί, καθώς εσείς φτιάχνετε τους νόμους. Οπότε αφήστε το καλύτερα. Πείτε από τώρα τι θα μας κόψετε, μέχρι να σας πάρουμε στο κυνήγι μαζί με τα άλλα λαμόγια και υπάρξει αληθινή Δικαιοσύνη…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή

Υποβολή απάντησης