Ενα ΓΛΥΚΥΤΑΤΟ ΠΛΑΣΜΑ στο υπουργείο του ΨΕΥΔΟΥΣ

roniimed-1024x768

ΕΝΑ γλυκύτατο πλάσμα μπλεγμένη στο υπουργείο του Ψεύδους, της Εξαπάτησης, των αδίστακτων εξουσιαστών- φορομπηχτών.

Η διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του υπ. Οικονομικών κα Ρόνυ Γανιάρη είναι ότι πιο αληθινό και ειλικρινές διαθέτει αυτό το αδίστακτο υπουργείο στο οποίο προίσταται ο ανεκδιήγητος Τσακαλώτος ο οποίος έχει το θράσος να εξαπατά ακόμη και τους ταλαίπωρους 53 στους οποίους ηγείται.

Μόλις σήμερα η κυβέρνηση και προφανώς και με δική του υπογραφή βάζει στο Αρχείο το Πόρισμα της Εξεταστικής για το 1,3 δις ευρώ τω θαλασσοδανείων στα ΜΜΕ.

Την ίδια ώρα που πετσοκόβουν τις συντάξεις αφήνουν μια χούφτα μηντιάρχες να απολαμβάνουν την πολυτέλεια της αρπαχτής δίχως τιμωρία. Αφού εξαπάτησαν για μήνες τους βουλευτές του Σύριζα που συμμετείχαν στην Εξεταστική στη συνέχεια βάζουν το ιστορικό πόρισμά τους στο Αρχείο.

Οσο για τον ανεκδιήγητο Τσακαλώτο με τις κατά καιρούς κόκκινες γραμμές του για το αφορολόγητο δεν υπάρχουν λόγια.

Αυτό λοιπόν τον βούρκο του (διαχρονικού) ψεύδους και της εξαπάτησης καλείται να υπερασπισθεί ένας γλυκός, υπέροχος άνθρωπος, όπως η κα Ρόνυ Γανιάρη

Είναι η διεθύντρια του Γραφείου Τύπου του υπουργείου και ο άνθρωπος από τον οποίο περνάνε οι δημοσιογράφοι για να συναντήσουν τον χομπίστα και γιο πλούσιας οικογένειας Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος υποδύεται τον Αριστερό και τον δελφίνο του Τσίπρα, ενώ στο μεταξύ θα μείνει στην ιστορία σαν τον υπουργό που έχει υπογράψει το πιο αμοραλιστικό Μνημόνιο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη