Η Ελλάδα δεν θα πεθάνει ποτέ, κουφάλες!

10251994_523569354445866_6601344035681095017_n

ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ… Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

Η πατρίδα μας σηκώνει το δικό της σταυρό του μαρτυρίου και ανεβαίνει το Γολγοθά των μνημονίων και της προδοσίας, αφού έτσι διέταξαν τα ξένα συμφέροντα και έτσι… εκτέλεσαν τις διαταγές τους, τα πιόνια της εγχώριας πολιτικής σκηνής, οι κυβερνήσεις της προδοσίας που έριξαν τους Έλληνες στα… τάρταρα των μνημονίων.

Προδότες πολιτικοί, κυβερνήσεις που οδήγησαν το λαό στη φτώχεια, την ανέχεια και την ανεργία, ξεπουλώντας την πατρίδα και τη δημόσια περιουσία της…

Βαθύ «σκοτάδι» έχει απλωθεί πάνω από την Ελλάδα…

Η επιχείρηση της απόλυτης τρομοκράτησης του ελληνικού λαού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

Όπως, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και το σχέδιο που εδώ και χρόνια πολλά έχουν επιλέξει να εφαρμόσουν στη χώρα μας, ακριβώς γιατί με τους Έλληνες δεν μπόρεσαν ποτέ να τα βγάλουν πέρα και να μας υποτάξουν, ο Τζορτζ Σόρος και τα άλλα «γεράκια» της παγκόσμιας τοκογλυφίας και της νέας τάξης πραγμάτων.

Μνημόνια, λιτότητα, φτώχεια, καταστροφές, πυρκαγιές… Στο ίδιο έργο θεατές οι Έλληνες που θα κληθούν και πάλι να πληρώσουν το βαρύ τίμημα του ξεπουλήματος της πατρίδας μας στα ξένα συμφέροντα και της ανεπάρκειας των πολιτικών αυτού του τόπου να δράσουν αποφασιστικά και με αυταπάρνηση υπέρ του λαού και μόνο.

Θέλουν να μας κάνουν να φοβηθούμε, είναι ολοφάνερο πως αυτό επιδιώκουν, αφού διαπιστώνουν πως και πάλι οι Έλληνες, ακόμα και μετά από όσα πέρασαν τα τελευταία 24ωρα με την απόλυτη ανατροπή της λαϊκής ετυμηγορίας από τους τοκογλύφους δανειστές, δεν πρόκειται να λυγίσουν…

Γιατί το ξέρουν καλά…

Δεν πρόκειται να λυγίσουμε. Ό,τι και αν κάνουν, οτιδήποτε και αν επιχειρήσουν, αυτή η χώρα θα ανήκει για πάντα στους Έλληνες.

Οι προδότες πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται. Την τύχη που είχαν οι προηγούμενοι, θα έχουν και οι νυν και οι επόμενοι, μέχρι να βρεθεί ο ένας, που θα καταφέρει με σχέδιο πατριωτικό, ρεαλιστικό και αποδεκτό από τον ελληνικό λαό, να οδηγήσει αυτή τη χώρα και τους πολίτες της στο δρόμο της ευημερίας και της πραγματικής ανάπτυξης που και τη δικαιούνται και –κυρίως- την αξίζουν.

Το σκοτάδι στο οποίο επιχειρούν να μας μάθουν να ζούμε για τα πολλά επόμενα χρόνια θα πέσει πάνω τους…

Όσο πιο δυνατά μας χτυπούν, τόσο πιο ισχυρούς θα μας κάνουν. Τα βρώμικα σχέδιά τους για να μας χωρίσουν και να μας οδηγήσουν σε εμφύλιο δεν πρόκειται να τα δουν ΠΟΤΕ να υλοποιούνται.

Μας φοβούνται και το δείχνουν από το μίσος με το οποίο μας αντιμετωπίζουν. Μόνο που για μια ακόμη φορά θα αντιληφθούν πως όσο επιχειρούν να μας ταπεινώσουν, τόσο περισσότερο θα μας συσπειρώνουν.

Και αυτή τη φορά η οργή των Ελλήνων θα τους πνίξει μια για πάντα.

Το γνωρίζουν, άλλωστε, από τα βάθη της ιστορίας αυτού του ευλογημένου τόπου. Το ατσάλι, όσο το χτυπάς τόσο πιο ατρόμητο γίνεται.

Η Ελλάδα δεν θα πεθάνει ποτέ, κουφάλες!

Οι Έλληνες δεν θα λυγίσουμε ποτέ, λαμόγια!

Στο τέλος θα βγούμε πιο δυνατοί από ποτέ.

Και θα νικήσουμε.

Θα σας νικήσουμε όλους.

Αυτή η χώρα και αυτός ο λαός έχουν μάθει να αναγεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους…

Μην ξεχνάτε ποτέ το ιχώρ που ρέει στο αίμα μας…

Φοβού το ελληνικό DNA…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°