ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ – ΦΟΝΙΑ: «Σκότωσα τη Στέλλα, σκηνοθέτησα τη ληστεία και.. έπεσα για ύπνο»

Stella_Omologia-600x275

Σε μόλις τρεισήμισι σελίδες ο πατέρας – φονιάς, περιγράφει με κυνικότητα τη δολοφονία του σπλάχνου του από τα ίδια του τα χέρια, και καταλήγει ζητώντας συγγνώμη από την «αγαπημένη μου την Στελλίτσα που της έκανα αυτό το κακό. Έγινε όμως κατά λάθος. Ποτέ δεν θα έκανα κακό στο ίδιο μου το παιδί. Για όλα φταίει η κακιά η στιγμή και τα χάπια που παίρνω τα τελευταία τρία χρόνια. Έχω μετανιώσει.».

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος δεν δίστασε μετά το φόνο, να σκηνοθετήσει την εξαφάνιση του παιδιού. Στην προσπάθειά του να αποκρύψει το έγκλημα, έβαλε το νεκρό παιδί του μέσα σε μαύρες σακούλες και όπως ο ίδιος ομολογεί το πέταξε στα σκουπίδια!

Αναλυτικά όσα λέει στην ομολογία του:

«Η Στέλλα έκανε στο σχολείο της θεραπευτική κολύμβηση μέσα σε πισίνα με χλώριο και η γυναίκα μου που βρισκόταν στο νοσοκομείο, μου είπε να την κάνω μπάνιο το βράδυ. Η Στέλλα ήταν τελείως αρνητική. Εγώ ήπια τα χάπια μου με ένα ποτήρι κρασί. Η Στέλλα ήπιε λίγο γάλα και δεν ήθελε να πάει για ύπνο. Έλεγε ότι ήθελε τη μαμά της για να της δώσει το γάλα και να την βάλει για ύπνο. Ο Μάριος πήγε για ύπνο, εγώ γύρω στα μεσάνυχτα κατέβασα τα σκουπίδια. Όταν ανέβηκα, παρακάλεσα πάλι την Στέλλα να την κάνω μπάνιο, αυτή εξακολουθούσε να μη θέλει γιατί ήθελε τη μαμά της. Ενώ βρισκόμασταν έξω από το μπάνιο, της ξαναείπα να την πάω για μπάνιο. Η Στέλλα αρνήθηκε πάλι και ξεκίνησε να με χτυπάει με τα χέρια της στην κοιλιά. Όπως με χτυπούσε και το κεφάλι της βρισκόταν περίπου στο ύψος του στήθους μου, την έσφιξα με το δεξί μου χέρι για να σταματήσει να με χτυπάει. Την έσφιξα με το χέρι μου επάνω στο στήθος μου για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που κατάλαβα ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Ανοιξα το χέρι που την έσφιγγα και η Στέλλα έπεσε στο πάτωμα. Είδα ότι δεν ανέπνεε και κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει.»

«Τα έχασα, τρομοκρατήθηκα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα να κάνω ήταν να βγάλω την Στέλλα έξω από το σπίτι. Πήγα στο αποθηκάκι και πήρα τρεις μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Όπως ήταν πεσμένη στο πάτωμα, έβαλα την Στέλλα σε μία από τις σακούλες ξεκινώντας από το κεφάλι προς τα πόδια. Το ίδιο έκανα με τις άλλες δύο σακούλες. Μέσα στις σακούλες έβαλα και μία κόκκινη κουβερτούλα που πήρα από το κρεβάτι της Στέλλας. Με αυτή κοιμόταν. Μη με ρωτάτε γιατί το έκανα, δεν ξέρω να σας απαντήσω.»

«Μόλις έβαλα την Στέλλα στις σακούλες, σκέφτηκα να σκηνοθετήσω το χώρο για να φαίνεται ότι κάποιος μπήκε για να κάνει ληστεία. Άνοιξα κάποια συρτάρια και κάποιες ντουλάπες στην κρεβατοκάμαρα και αφαίρεσα από την μπιζουτιέρα της γυναίκας μου διάφορα κοσμήματα. Για να μην αφήσω δακτυλικά αποτυπώματα, τα άνοιξα με μία φανέλα που κρατούσα στα χέρια μου. Πήρα τις σακούλες με την Στέλλα που τις κρατούσα με τα δυο μου χέρια στην αγκαλιά μου και τη σακούλα του σούπερ μάρκετ που έβαλα τα κοσμήματα, κατέβηκα στο δρόμο και με τα πόδια πήγα σε έναν κάδο στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Αιόλου, περίπου 300 μέτρα από το σπίτι μου και εκεί άφησα την Στέλλα. Σε ένα κάδο εκεί κοντά πέταξα τα κοσμήματα της γυναίκας μου.»

«Γύρισα στο σπίτι του διαμερίσματός μας αλλά όταν μπήκα, τα κλειδιά τα άφησα στην κλειδαριά από την έξω μεριά. Το έκανα για να μπορέσω να ισχυριστώ το πρωί στους αστυνομικούς ότι επειδή ήμουν αφηρημένος ξέχασα τα κλειδιά, κάποιοι μπήκαν μέσα, με λήστεψαν και φεύγοντας πήραν και την Στέλλα. Μετά πήγα στο κρεβάτι μου, όπου λόγω του κρασιού και των χαπιών, με πήρε ο ύπνος. Το πρωί ξύπνημα με το ξυπνητήρι και τηλεφώνησα στην αστυνομία για να πω την ιστορία που είχα φτιάξει στο μυαλό μου.»

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, πατέρας ακόμα τριών παιδιών (τα δύο ενήλικα από τον πρώτο γάμο του) υποστηρίζει στην προανακριτική απολογία του ότι εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων της Στέλλας έπεσε σε κατάθλιψη, με αποτέλεσμα εδώ και περίπου τρία χρόνια να παίρνει θεραπευτική αγωγή, δύο χάπια κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί.

Τελειώνει την απολογία του, όπως ακριβώς την άρχισε: με μια συγνώμη.

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από την οικογένειά μου και την αγαπημένη μου την Στελλίτσα που της έκανα αυτό το κακό. Έγινε όμως κατά λάθος. Ποτέ δεν θα έκανα κακό στο ίδιο μου το παιδί. Για όλα φταίει η κακιά η στιγμή και τα χάπια που παίρνω τα τελευταία τρία χρόνια. Έχω μετανιώσει.»

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη