Την τύχη του ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ θα έχουν οι υπουργοί που θα χαρίσουν θαλασσοδάνεια στους μηντιάρχες

mme202445_img_71801493144785-1024x683

Κι όμως το καραβάνι προχωρά. Ο Σύριζα χτίζει σιγά σιγά το δικό του μηντιακό οχυρό αγνοώντας βέβαια το γεγονός ότι τα καταστημένα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν επηρεάζουν παρά ελάχιστους ψηφοφόρους. Στην προσπάθειά του αυτή υπάρχει μια μεγάλη παγίδα που αφορά το 1,3 δις ευρώ θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ:Ant1, MEGA, ΠΗΓΑΣΟΣ, ALPHA, REAL, STAR, ΠΑΡΟΝ, ΔΟΛ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και τα υπόλοιπα ΜΜΕ που εξέτασε η Εξεταστική της Βουλής οφείλουν 1,3 δις ευρώ.

Οι περισσότεροι από δαύτους όχι απλά τα οφείλουν αλλά δεν μπορούν να τα αποπληρώσουν κανονικά. Θα είναι επικίνδυνο και νομικά κολάσιμο για τους σημερινούς υπουργούς της Κυβέρνησης εάν στην προσπάθειά τους να περάσουν αυτά τα ΜΜΕ σε φιλικά προσκείμενους επιχειρηματίες υπάρξει προκλητικό κούρεμα στα δάνειά τους.

Υπάρχει κίνδυνος υπουργοί του Σύριζα να έχουν την τύχη του Κουτσόγιωργα εάν κουρευτούν προκλητικά τα δάνεια τυχάρπαστων μηντιαρχών που έμαθαν να κάνουν δουλειές με ξένα λεφτά που καταλήγουν να τα πληρώνουν οι πολίτες μέσα από τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών. Πρέπει να δημευθούν μέχρι και το τελευταίο σεντ οι περιουσίες όσων από τους μηντιάρχες δεν είναι συνεπείς στην πληρωμή των δανείων τους και ζητούν διαρκώς νέα.

Κανείς υπουργός η ο ίδιος ο Τσίπρας δεν έχει το δικαίωμα να κουρέψει δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για να μπουν νέοι επιχειρηματίες όπως ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης σε χρεοκοπημένα σαπάκια. Στο κάτω κάτω ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης δεν έχουν κανένα λόγο να μπουν σε περιπέτειες χρεοκοπημένων μαγαζιών από τη στιγμή που βλέπουν για παράδειγμα ότι ο Χριστοφορίδης με τον Κακλαμάνο έκαναν με 6.000 ευρώ το ΧΩΝΙ και ο Βαξεβάνης με 100.000 ευρώ το Documento. Δεν είναι κορόιδα για την Τιμή των Πρίτζι να πετάξουν τα ωραία τους εκατομμύρια για να μπουν σε χρεοκοπημένα σαπάκια παλαιάς κοπής που δεν έχουν αναγνώστες.

Επίσης ο Νίκος Παππάς θα πρέπει να καθήσει να αναλογισθεί πόσα ζιπουνάκια θα αγόραζαν οι ταλαίπωρες αγνές συριζοπούλες με τα 170.000.000 εκατ. που χρωστάει ο ΑΝΤ1, τα 180.000.000 μύρια που χρωστάει ο ΠΗΓΑΣΟΣ και πάει λέγοντας. Ποιοι ήταν αυτοί οι κύριοι που είχαν “πρόσωπο” ώστε να δανεισθούν 1,3 δις ευρώ από τις τράπεζες και γιατί τώρα θα πρέπει να τα πληρώσουν αυτά τα κορόιδα οι φορολογούμενοι;

Για την Τιμή των Πρίτζι πρέπει να κατασχεθούν οι περιουσίες τους μέχρι σεντ.

Στο μεταξύ δείτε τι γίνεται με τον ΔΟΛ.

Μέσω δύο πλειοδοτικών διαγωνισμών θα πραγματοποιηθεί η πώληση του συνόλου του ενεργητικού του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Η πώληση του συνόλου του ενεργητικού της ΔΟΛ Α.Ε., η οποία έχει υπαχθεί στην έκτακτη διαδικασία ειδικής διαχείρισης, διαχωρίστηκε μεταξύ της ακίνητης περιουσίας και των υπόλοιπων στοιχείων του ενεργητικού, σημάτων, λοιπών παγίων, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων “Τα Νέα”, “Το Βήμα” και “Ο Ταχυδρόμος”, μεταξύ άλλων.

Όπως προκύπτει από την πρόσκληση, ο πρώτος διαγωνισμός που αφορά στα ακίνητα της εταιρείας, περιλαμβάνει το ιστορικό κτίριο και τα ακίνητα επί της οδού Χρήστου Λαδά 1 και 3 όπου βρισκόταν επί δεκαετίες η έδρα του δημοσιογραφικού ομίλου, ακίνητα στην Καλλιθέα, στη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, αγροτεμάχια στην Παιανία κ.α.

Ο δεύτερος πλειοδοτικός διαγωνισμός αφορά στα εμπορικά σήματα του Οργανισμού. Σε αυτά οι ειδικοί διαχειριστές έχουν συμπεριλάβει τους τίτλους “Τα Νέα”, “Το Βήμα”, καθώς και τους ιστότοπους και τις διευθύνσεις τους στο διαδίκτυο (λ.χ www.tanea.gr., tovima.gr ). Επίσης, περιλαμβάνονται “Το Βήμα της Κυριακής”, όλα οι τίτλοι των ενθέτων, περιοδικών κ.α., “Ο Ταχυδρόμος”, το in.gr., άλλοι ιστότοποι και έντυπα κ.α. Ακόμη μεταφορικά μέσα (μεταξύ των οποίων μια Mercedes S600), ηλεκτρονικός εξοπλισμός (υπολογιστές, εκτυπωτές κ.α.).

Επίσης προς πώληση είναι και το ιστορικό αρχείο του ΔΟΛ, τόσο σε έντυπη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή, τα αποθέματα (βιβλία, dvd’s κ.α.).

Η πρόσκληση αναφέρει πως οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην παρούσα διαδικασία θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική έγγραφη επιστολή στα γραφεία της Δικηγορικής Εταιρείας “Ανδρέας Αγγελίδης και Συνεργάτες”.

Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές καλούνται να υποβάλουν έγγραφη σφραγισμένη δεσμευτική προσφορά (καθώς και εγγυητική επιστολή) μέχρι την 31η Μαΐου 2017 (ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00), ενώπιον της σύμπραξης του ειδικού διαχειριστή, στα γραφεία της υπό ειδική διαχείριση εταιρείας που βρίσκονται στην Αθήνα, επί της οδού Μιχαλακοπούλου, αριθμός 80.

Οι προσφορές, αναφέρεται, θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες, ήτοι θα πρέπει να αναφέρεται σε ποιον από τους δύο πλειστηριασμούς αφορούν αναγράφοντας την ένδειξη είτε “1ος Δημόσιος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός που αφορά μόνο στην ακίνητη περιουσία της “ΔΟΛ Α.Ε” – ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Α’” είτε “2ος Δημόσιος Πλειοδοτικός Διαγωνισμός που αφορά στα υπόλοιπα στοιχεία ενεργητικού της “ΔΟΛ Α.Ε”. – ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Β’”

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη