Τραγωδία με την εξαφανισμένη Μαρία Εντοπίστηκε νεκρή στον Αμβρακικό

golf-1024x562

Τραγικός επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της 36χρονης Μαρίας Ιατρού που είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, όταν και έφυγε από το Λουτράκι όπου έμενε με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Όπως μετέδωσε το e-maistros.gr η 36χρονη αισθητικός εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή της Αμφιλοχίας, συγκεκριμένα στον βυθό του Αμβρακικού όπου κατέληξε το όχημα της, ένα ασημί Volkswagen Golf, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 5709.

Iatrou-maria1

Την όχημα της άτυχης γυναίκας εντόπισε μοτοσικλετιστής ο οποίος είδε την πινακίδα και θραύσματα του προφυλακτήρα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε δύναμη της αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Αμφιλοχίας. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση που διήρκησε περίπου δύο ώρες, γερανός ανέσυρε από το βυθό το ασημί αυτοκίνητο. Η σορός της άτυχης γυναίκας, αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο, όπου ιατροδικαστής θα διενεργήσει τη νεκροψία – νεκροτομή. Θα ακολουθήσει έρευνα από ειδικούς για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Iatrou-maria2

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και η μητέρας της Μαρίας, που το προηγούμενο βράδυ την αναζητούσαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Στο άκουσμα της μακάβριας είδησης ο σύζυγος της Μαρίας, που για δεκατρείς μέρες όργωνε τους δρόμους από την Πάτρα ώς τα Γιάννενα για να την βρει, κατέρρευσε.. Η όμορφη αισθητικός εξαφανίστηκε ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου έμενε. Οδηγούσε με προορισμό της την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της.

Ένιωθε πιεσμένη
Η Μαρία είχε πει στον σύζυγό της και τα παιδιά τους ότι ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει λίγες μέρες για να ηρεμήσει. Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο πήρε τηλέφωνο στενή φίλη της στην Αθήνα, αλλά εκείνη κοιμόταν και δεν το σήκωσε. Αμέσως μετά άρχισε να επικοινωνεί με μηνύματα μέσω Facebook με τον ξάδερφό της Θωμά Νίκα, που μένει με την οικογένειά του στην Παραμυθιά, απ’ όπου κατάγεται και η ίδια. Του ζήτησε να την φιλοξενήσει λίγες μέρες στο σπίτι του, κι εκείνος δέχθηκε.

Στη μια τα ξημερώματα του έστειλε το πρώτο μήνυμα ότι είναι καθ’ οδόν. Στις δύο και τέταρτο του έγραψε: «Είμαι Άρτα, με σταματήσανε σε μπλόκο». Το γεγονός αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από την Τροχαία. Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξε με τον ξάδελφο της. Του είπε ότι βρίσκεται Πρέβεζα και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει στην Παραμυθιά.

Iatrou-maria3

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη