Απίστευτο: Αναβολή για τον τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, δύο ημέρες πριν το ματς!

wpid-bolosd.jpg

Απίστευτο και όμως… ελληνικό!

Προπαραμονή βράδυ, δύο ημέρες πριν την σέντρα του τελικού ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και το Υφυπουργείο Αθλητισμού αποφάσισε να αναβάλει τον τελικό του Κυπέλλου!

Οπως ενημέρωσε ο SPORT FM, τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, οδηγούν στην αναβολή του αγώνα!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά στην παρανομία με τα εισιτήρια, καθώς δεν υπάρχει σύστημα ηλεκτρονικού εισιτήριο, ενώ κι εκείνα που έχουν δοθεί στους φιλάθλους δεν έχουν αρίθμηση. Το γεγονός αυτό φυσικά συνιστά καραμπινάτη παρανομία κι έρχεται να προστεθεί και σε άλλα ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε σύσκεψη μέχρι αργά το βράδυ με τους στενούς συνεργάτες του αλλά και συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους (ομάδες, ΕΠΟ, Δήμος Βόλου), στάθμισε τα γεγονότα και αποφάσισε ότι δεν πρέπει να παρθεί το παραμικρό ρίσκο για τη σωματική ακεραιότητα των θεατών.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ δεν άφησε άλλα περιθώρια στον Υπουργό. Ακόμα και τα εισιτήρια που εξέδωσε δεν είχαν πάνω αριθμημένες θέσεις και σειρές με συνέπεια να μην μπορεί να εφαρμοστεί πρακτικά το μέτρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο, η ΕΛΑΣ δεν μπορούσε να δώσει τη δική της συγκατάθεση, οπότε το Υπουργείο, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια, προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση η οποία στο χρονικό σημείο που πάρθηκε αποτελούσε τη μοναδική λογική επιλογή.

Mένει να γνωστοποιηθεί πλέον η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού και το γήπεδο που θα γίνει.

15 Share Tweet Share Share Mail
ΣΧΟΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΎΠΕΛΛΟΑΝΑΒΟΛΉΠΑΟΚΑΕΚΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΌ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
NEWS
STORIES
ΠΑΎΛΟΣ ΜΠΑΙΛ
ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πετυχημένες σχέσεις καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες. Ποιες;
Dixan
Πώς να έχεις περισσότερο Internet στο κινητό.
Cosmote
Η περιέργεια σε κινεί. Το τώρα σε καλεί. Ήρθε το Audi Q5.
Audi
Τεράστιος Μπουφόν: Εδωσε τη φανέλα του στον «γιο» του – Αποκάλυψε τον λόγο [βίντεο]
Πένθος στον ΠΑΟΚ – Εφυγε από τη ζωή ο 24χρονος οπαδός της ομάδας
Πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή στον τραγουδιστή Πασχάλη
by Taboola
NEWSLETTER

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ
Στον αέρα ο τελικός κυπέλλου -Το απόλυτο αλαλούμ με τα εισιτήρια και η αναβολή του αγώνα

ΣΠΟΡ 05|05|2017
Ενώ η Πολιτεία έχει αποφασίσει για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο (6/05), η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση τα ξημερώματα της Παρασκευής, σύμφωνα με την οποία ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά και, μάλιστα, «θα γράψει ιστορία».

Στο θέμα των εισιτηρίων επίσης αναφέρει ότι η αρίθμηση των καθισμάτων θα έχει διευθετηθεί εντός της ημέρας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από την πλευρά τους πιέζουν πάρα πολύ για να διεξαχθεί ο τελικός, καθώς εκτιμούν ότι το θέμα με τα εισιτήρια μπορεί να τακτοποιηθεί, όπως υποστηρίζει και η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ, ενώ υπάρχει και το θέμα των οπαδών που έχουν αγοράσει ήδη τα εισιτήρια κι αν δεν γίνει ο αγώνας θα ταλαιπωρηθούν αφάνταστα.

Η απόφαση για την αναβολή
Δύο 24ωρα πριν τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας (6/05), η Πολιτεία αποφάσισε την αναβολή του καταληκτικού αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. Ενώ τα εισιτήρια του αγώνα έχουν μοιραστεί στον κόσμο, ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό δεν θα διεξαχθεί στην προκαθορισμένη ημερομηνία του, αλλά σε νέα που θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.

Παρόντος του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, η σύσκεψη στα γραφεία της ΓΓΑ ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης και από την αρχή ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο της αναβολής.
Η κατάσταση που επικρατούσε στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αλλά κυρίως το θέμα με τα μη αριθμημένα εισιτήρια ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που απασχόλησε τους αρμόδιους φορείς. Το γεγονός αυτός εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια των θεατών (ο καθένας θα μπορούσε να καθίσει όπου ήθελε), με τον Γιώργο Βασιλειάδη να παίρνει την απόφαση για την αναβολή του τελικού.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγή

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>