ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ..ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ..ΣΤΗΜΕΝΕΣ Ερχονται δημοσκοπήσεις με την ΝΔ στο 28% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 25%!

20170504102032_img_56861493884853-1024x683

Με βασικό επιχείρημα ότι η πλειοψηφία των αναποφάσιστων προέρχεται από τον Σύριζα τα επόμενα 24ωρα θα κάνουν την εμφάνισή τους δημοσκοπήσεις που θα δείχνουν οριακή την διαφορά του κυβερνώντος κόμματος από την ΝΔ.

Οι δημοσκοπήσεις θα δουν το φως της δημοσιότητας σε ΜΜΕ τα οποία έχουν δανεισμό στο “κόκκινο” και είναι φιλικά προς την κυβέρνηση με απώτερο στόχο να τους γίνει κούρεμα στα κόκκινα δάνεια, μεγάλο μέρος των οποίων έχει γίνει προσωπική περιουσία και εξωχώριες καταθέσεις των ιδιοκτητών-μηντιαρχών.

Η κυβέρνηση θεωρεί τον δανεισμό των ΜΜΕ ένα ιδιανικό εργαλείο ώστε να τα εξαναγκάσει να στρατευθούν στο πλευρό της. Μάλιστα οι δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας θα “αποκλείουν” την αυτοδυναμία της ΝΔ, γεγονός που καθιστά ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ την πρωτοβουλία του Βαγγέλη Βενιζέλου στην κατεύθυνση δημιουργίας του κόμματός του.

Τι θα δείχνουν οι δημοσκοπήσεις τώρα.

Την ΝΔ στο 28% να προηγείται μόλις με 3 ποσοστιαίες μονάδες και τον Σύριζα να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 25%.

Εντυπωσιακό είναι και το ποσοστό που συγκεντρώνουν οι ΑΝΕΛ σύμφωνα με τις ίδιες δημοσκοπήσεις το οποίο αγγίζει το 5%.

Οι ψηφοφόροι κάνουν ειδική μνεία στο αίσθημα ασφαλείας που εμπνέουν οι Ενοπλες Δυνάμεις υπό τον Πάνο Καμμένο.

Η Δημοκρατική συμπαράταξη εμφανίζεται μόλις 1 ποσοστιαία μονάδα πάνω από τους ΑΝΕΛ στο 6%, το ΚΚΕ κάνει την έκπληξη και δίνει μάχη με την Χρυσή Αυγή ανάμεσα στο 8-9% ενώ εντυπωσιακό είναι και το ποσοστό της Πλεύσης Ελευθερίας που βρίσκεται στο 4%.

Στο 2% μετράνε οι δημοσκόποι των Ωρα Αποφάσεων ενώ μπαίνει στη Βουλή και το Ποτάμι-κοντά στο 3,5%.

ΝΔ 28%

ΣΥΡΙΖΑ 25%

ΚΚΕ 9%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8,5%

Δημοκρατική Συμπαράταξη 6%

ΑΝΕΛ 5%

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 4%

ΠΟΤΑΜΙ 3,5%

ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 2%

Σύμφωνα με τους δημοσκόπους σε περίπτωση που ο Βενιζέλος προχωρήσει στην δημιουργία κόμματος θα εκτιναχθεί με το καλημέρα στην 2η θέση με ένα 18% με τον Σύριζα να υποχωρεί στο 16% και την Δημοκρατική Συμπαράταξη στο 4%.

Σ΄αυτή την περίπτωση η ΝΔ μόλις μετά βίας θα πάρει ένα 25-26%!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Υποβολή απάντησης