Αποκαλύψεις Διαπλοκή Παρασκήνιο.. Γιατί οι τραπεζίτες δεν υπογράφουν για τον «ΠΗΓΑΣΟ»

bobolas_savvidis_219684711-696x468

Τα σχέδια του Μαξίμου να παραδώσουν τον «ΠΗΓΑΣΟ» και το MEGA στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, έχουν προκαλέσει σεισμό στις τράπεζες.

Σύμφωνα με κορυφαίο τραπεζίτη αν προχωρήσει η σκανδαλώδης αυτή συμφωνία, οι τράπεζες κινδυνεύουν να χάσουν ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ένα γενναίο κούρεμα στα δάνεια της «ΠΗΓΑΣΟΣ» θα σημάνει αυτόματα και τη στάση πληρωμής από το σύνολο των εκδοτικών και τηλεοπτικών επιχειρήσεων με συνέπεια οι τράπεζες να φορτωθούν δάνεια που υπερβαίνουν το ένα δις ευρώ.

Οι τραπεζίτες χαρακτηρίζουν εγκληματική οποιαδήποτε λύση για τον «ΠΗΓΑΣΟ» που θα συνοδεύεται από κούρεμα των δανείων.

Πρόκειται όπως λένε για καραμπινάτη παρανομία που είναι ποινικά, τραπεζικά και πολιτικά, μη διαχειρίσιμη.

Όταν μια χρεοκοπημένη εκδοτική επιχείρηση, εξασφαλίσει κούρεμα χρέους ύψους εβδομήντα ή εκατό εκατομμυρίων ευρώ, τότε το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με τις επιχειρήσεις που στην παρούσα φάση εξυπηρετούν τις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Το κόλπο με το κούρεμα νοθεύει τον ανταγωνισμό και τινάζει στον αέρα την αξιοπιστία του τραπεζικού συστήματος.

Γιατί μετά το κούρεμα η «ΠΗΓΑΣΟΣ» θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση απέναντι στις υπόλοιπες εκδοτικές και τηλεοπτικές επιχειρήσεις, οι οποίες πληρώνουν κανονικά τις δόσεις των δανείων τους, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη