Αποχαυνωμένοι, αφήνουμε τη συμμορία του Μαξίμου να κάνει ό,τι γουστάρει

wpid-idou-to-neo-mnimonio-me-epipleon-metra-gia-to-2018.JPG

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το χειρότερο που μας βρήκε είναι ότι η κυβέρνηση υπέγραψε ένα ακόμη μνημόνιο. Ότι νέα μέτρα θα πλήξουν τους πολίτες οι οποίοι πλέον αδιαφορούν για το τι τους περιμένει, είτε γιατί έχουν εκπαιδευτεί στην καταστροφή είτε γιατί τα αριστερά μνημόνια είναι πιο… γλυκά. Αποχαυνωμένοι κάθε μέρα 2 εκατ. Έλληνες με το Survivor έχουν ξεχάσει την προσωπική τους επιβίωση και αφήνουν τη συμμορία της αριστεράς να κάνει ό,τι γουστάρει.

Το χειρότερο από όλα όσα μπορούν να μας συμβούν είναι ο εθισμός στην αριστερή κυβέρνηση, η αίσθηση ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο για την πατρίδα μας οπότε βολευόμαστε σ’ αυτό που έχουμε. «Που καιρός για εκλογές, πολιτικές αλλαγές και νέες αναταράξεις. Καλά είναι και με τον Αλέξη, άλλωστε είναι πιο… δεξιός από τον Κυριάκο», λένε κάποιοι.

Έτσι, ο Τσίπρας κάνει υπουργικό συμβούλιο χωρίς να κουνιέται φύλλο, γελάει και κάνει αστειάκια χωρίς να αισθάνεται ντροπή, ετοιμάζεται να φέρει τα μέτρα στη Βουλή χωρίς να αισθάνεται την παραμικρή ανασφάλεια για το αν θα ψηφιστούν. Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο και όλα είναι μια χαρά.

Όλη αυτή η κατάσταση είναι επικίνδυνη διότι δίνεται πολύτιμος χρόνος στην κυβέρνηση της Αριστεράς να στήσει πάνω σε γερές βάσεις το κράτος της. Με τους δικούς του κανόνες, με συγκεκριμένες κινήσεις που στηρίζονται στη διαπλοκή και στον αυταρχισμό προελαύνει στον πυρήνα του κράτους. Και το δραματικό είναι ότι έχει το χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα για να δώσει τη μάχη δύο διαφορετικών κόσμων, όποτε αυτή προκύψει.

Δεν είναι μόνο η οικονομική διαπλοκή, με τους δικούς της επιχειρηματίες, με το μοίρασμα της πίτας σε παλιούς και νέους επιχειρηματίες που θα τους χρειαστεί εν καιρώ. Είναι για παράδειγμα ο πλήρης έλεγχος των όσων γίνονται στο χώρο της Παιδείας. Ο ιστορικός αναθεωρητισμός που περνά στο ντούκου, από συνεργάτες των εκάστοτε υπουργών που αλλάζουν τα βιβλία, καθορίζουν τι θα διδάσκεται και τι όχι, εκθεμελιώνουν κάθε ίχνος ελληνικής παιδείας στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης παγκοσμιοποίησης.

Είναι στο χώρο της Υγείας που οι διάφοροι Πολάκηδες έχουν κυριαρχήσει και ελάχιστοι αντιδρούν στη λαίλαπα των νοσοκομείων. Είναι η ωμή παρέμβαση στο χώρο της δημόσιας διοίκησης, οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, οι μονιμοποιήσεις χιλιάδων συμβασιούχων. Είναι ο έλεγχος των εκλογικών διαδικασιών με την απλή αναλογική και στις δημοτικές εκλογές ή ακόμη και η προσπάθεια ελέγχου της θρησκευτικής – Εκκλησιαστικής δύναμης στην ελληνική κοινωνία. Και ας προσέξουμε τις προτάσεις που ετοιμάζουν για την αναθεώρηση του Συντάγματος γιατί θα δούμε πολλές εκπλήξεις και εκεί.

Το κράτος αλώνεται από την Αριστερά, που παίρνουν την εκδίκησή τους από την αστική τάξη η οποία έχει διαλυθεί στα χρόνια των μνημονίων. Και η Αριστερά κατάφερε να πετύχει την διάλυση της μεσαίας τάξης, άλλωστε τα μέτρα που επιβάλλει σ’ αυτούς στοχεύουν γιατί από τις ελληνικές οικογένειες βγαίνει πάντα η αντίδραση. Θέλουν να τους κοιμίσουν και να επιβάλουν τη δική τους ατζέντα.

Δυστυχώς αυτό είναι το χειρότερο απ’ όλα όσα συμβαίνουν. Και κανείς δεν το έχει πάρει χαμπάρι γιατί κοιτάζει μόνο την τσέπη του…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη

Υποβολή απάντησης