Η Χούντα της… Αριστεράς έχει ξεφύγει για τα καλά

i-xounta-tis-aristeras-exei-ksefugei-gia-ta-kala

Τρομακτικά πράγματα συμβαίνουν στο παρασκήνιο της πολιτικής, των media και των επιχειρήσεων. Άλλωστε η ανοίκεια επίθεση του Ιβάν Σαββίδη κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Κ. Μητσοτάκη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου ή το Κουτί της Πανδώρας και από εδώ και στο εξής έχουν να δουν τα μάτια μας πολλά δεινά.

Όλα έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια και βγαίνει πλέον ξεκάθαρα η καθεστωτική νοοτροπία του Τσίπρα και της παρέας του αλλά και η λογική του «φεουδάρχη» που νομίζει ότι μπορεί να ελέγχει τα πάντα.

Σας αποκαλύπτουμε σήμερα ένα συγκλονιστικό περιστατικό που δείχνει ότι η Χούντα της Αριστεράς έχει ξεφύγει για τα καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές, και μετά τη δημοσίευση του πρωτοσέλιδου των «Νέων» για τα νέα «βοσκοτόπια» που έγιναν «καπνοτόπια» του Σαββίδη, με φωτογραφίες του ιδίου αλλά και του πρωθυπουργού, σημειώθηκε ένα φοβερό γεγονός.

Κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης και συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός Προπαγάνδας Νίκος Παππάς απαίτησε από τον διαχειριστή που έχει αναλάβει τη διοίκηση στον ΔΟΛ, την απόλυση της ηγετικής ομάδας των «Νέων». Ζήτησε επιτακτικά να απομακρυνθούν θεωρώντας ότι με το πρωτοσέλιδο που χτύπησε καίρια τον Σαββίδη και τη σχέση του με την κυβέρνηση, πλήττεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός και φυσικά το… ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Μόνο που αυτό το ηθικό πλεονέκτημα έχει γίνει σφουγγαρίστρα από τη στιγμή που αποφάσισαν να νομιμοποιήσουν τη διαπλοκή και να απαιτήσουν, άκουσον – άκουσον, την απομάκρυνση δημοσιογράφων γιατί δεν τους άρεσε η κριτική που ασκεί η εφημερίδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διαχειριστής είπε ότι δεν μπορεί να κάνει απολύσεις, μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι για να πέσουν οι τόνοι και το θέμα έληξε, αλλά όχι για την κυβέρνηση που κάνει τα πάντα για να ελέγξει τον Τύπο, ειδικά αυτόν που χτυπά τον ομογενή επιχειρηματία και τη νέα διαπλοκή που σχηματίζεται.

Το δεύτερο περιστατικό που μάθαμε λέει ότι ο ίδιος επιχειρηματίας από τη Βόρεια Ελλάδα συναντήθηκε χθες με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος σε ξενοδοχείο της Αθήνας προκειμένου να σχεδιάσουν τη στρατηγική τους μετά τα τελευταία γεγονότα. Μια από τις εκφάνσεις αυτής της στρατηγικής είναι η εμπλοκή του Σαββίδη στα Μέσα Ενημέρωσης με την αγορά… οτιδήποτε πουλιέται στην πιάτσα. Από τον ΔΟΛ μέχρι τον Πήγασο και φυσικά το Mega που θα μετατραπούν σε μαγαζάκια του φεουδάρχη.

Μήπως κάποιος πρέπει να πει στον Τσίπρα ότι οι απολυταρχικές – φεουδαρχικές αντιλήψεις δεν μπορούν να κρατήσουν πολύ και θα έχει άσχημο τέλος κι αυτός και οι φίλοι του;

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη

Υποβολή απάντησης